26.9.2010

hurjaa kieputusta

Tämä päivä kului kauhajoen koirakerhon järjestämässä agilitykoulutuksessa, jossa kouluttajana oli Tero Strömberg. Tykkäsin treeneistä ihan hirveästi, vaikka rata olikin erittäin haastava ja täynnä kieputusta. Rata oli suunniteltu 2-3 luokassa kisaaville (meidät oli jostain syystä laitettu siihen ryhmään vaikka ollaan startattu vasta kahdesti ykkösissä). Ajattelin rataantutustumisessa ettei tästä tule yhtään mitään kun Moona oli kesällä äitiyslomallakin. Rataa koitin parhaani mukaan piirrellä, mittasuhteet saattaa heittää hieman :

Photobucket

Moona yllätti mut täysin! Aloituksessa se tuskin malttoi pysyä eikä juossut yhdenkään hypyn ali. Intoa oli ihan hirveästi ja Moona jopa irtosi. Eikä se pistänyt pahakseen 10 muurin takaaleikkauksesta ! Esteiden kierrot onnistui hyvin siihen nähden miten vähän niitä oikeastaan on treenattu. 4-9 kohta tuotti aluksi vähän päänvaivaa, mutta muutamalla yrityksellä sekin sujui.
Kepeillä se jostain syystä halusi jättää viimeisen välin menemättä. Lopuksi otettiin sitten pieni revittelypätkä, putki - hyppy - muuri - hyppy - hyppy tuon kaiken kikkailun ja hiomisen päätteeksi.

ps. Käykää kurkkaamassa meidän täysin uudistuneita kotisivuja > TÄÄLLÄ <

22.9.2010

Derby 18.9

Nita ja Nemi osallistuivat Lauantaina derbyyn (nuorten kanakoirien kenttäkoe, jossa erityistä huomiota kiinnitetään osallistuvien koirien perinnöllisiin metsästysominaisuuksiin ja opetuksen vastaanottokykyyn. Kilpailuun saavat ottaa osaa englantilaiset kanakoirat, joilla oli osallistumisoikeus edellisen vuoden Kultamalja-kilpailuun. kkk-hhs ry)

Lauantaina Nita pääsi iltapäivälle, mutta hakuerien jälkeen ei herunut paikkaa sunnuntain finaaliin. Nemi kuitenkin korjasi hienosti paikan finaalista, jossa ei sitten sijoittunut. Viime vuonna neiti palkittiin kultamaljassa kolmanneksi!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

15.9.2010

Kanakoirien kenttäkoe 15.9, Ilmajoki

Moona palkittiin tänään ilmajoen kenttäkokeessa AVO3 tuloksella ! Päivän suoritukset olisivat yltäneet täysin myös AVO1 tulokseen, mutta ammuttu lintu putosi takiaispeltoon eikä sitä löytynyt (myös toinen koira laitettiin myöhemmin etsimään, ettei lintu jäisi sinne.)

Arvostelu
Luonne: Hyvä
Tyyli/Vauhti: Erinomainen
Metsästysinto: Erinomainen
Yhteistyö: Erinomainen
Linnunlöytökyky: Hyvä
Seisonta: Hyvä
Nosto: Tyydyttävä
Säestys: -
Nouto: Ei todettu
Tiedotus: Ei todettu

Photobucket

Myös Max starttasi viime lauantaina Lapualla mutta jäi ilman tulosta (AVO0). Lauantaina Nita osallistuu Derbyyn.

9.9.2010

Kuvia vaan

Mulla on kertynyt nyt ihan hirveesti kuvia, ja tuli semmonen fiilis että pakko jakaa ne jonnekkin :D Tässä siis pieni kuvapläjäys meidän syksypuuhista. Osassa kuvissa esiintyy Nitan sisko Nemi, joka omistajineen on meillä käymässä. Viikonloppuna Max korkkaa koekauden Lapualla.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket Photobucket
Photobucket Photobucket