31.3.2013

Jänskättää!

 photo nitanmasu2_zpse930974b.jpg

Tässä jonkinlainen puhelimella räpsitty kuvakollaasi teille Nitan masusta. Ei se oikein vielä sivuprofiilista näy, sillä pennut eivät ole vielä ns. laskeutuneet. Pari viikkoa pitäisi vielä jaksaa odottaa.. Vertailuksi Misty vieressä. :)

25.3.2013

Täällä taas!

Hui, ompas täällä blogin puolella ollut hiljaista, mutta minulla ei ole ollut oikeastaan mitään kirjoitettavaa. Tuntuu vaikealta kirjoittaa Nitasta, sillä en halua vielä liikaa innostua pennuista. Viimekeväänähän Moonalle syntyi vain yksi urospentu, joten jäimme itse ilman koiraa. Pentukuume oli silloin ehtinyt kasvaa mielettömäksi, joten olen nyt yrittänyt olla lähinnä ajattelematta asiaa. Aika onkin mennyt yllättävän nopeasti, sillä laskettu aika ensimmäisestä astumisesta on 17.4, eikä siihen ole kovin montaa viikkoa.

Nitan kroppa on muuttunut huomattavasti. Neidin selkä on selvästi leveämpi ja nisät turvonneet. Nita on menettänyt ruokahalunsa, mikä on epänormaalia sille. Yleensä se syö ihan kaiken ja yrittää vielä syödä Mistynkin ruuat. Keittiöön ilmestyi penturuokasäkki viimeviikolla ja kohta pitäisi rakentaa pentulaatikko.

 photo nitaneitipieni-1_zps11b9c5e0.jpg
Nita

 photo ruokapieni_zps8e6aeb35.jpg

Nitasta on tullut todella helllyydenkipeä, ja minun oli ihan pakko lisätä sarjakuvapätkä, sillä Nita on juuri tuollainen.. Kuva lainattu täältä

 photo abc567e3-142b-44cb-ae50-68b7183b3114_zps1eba02a4.jpg

Misty on toipunut erittäin loistavasti pikku kolarista, jossa se mursi etutassun varpaansa mutta sen takapää on heikentynyt huomattavasti tämän talven aikana. Max on leikkauksen jälkeen rauhoittunut todella paljon, ja Moonakin on kovasti laiskistunut. Siitä on tullut niin oman arvonsa tunteva leidi, jota ei pakkasella saa ulkoilemaan.. :D

Moona pääsi kuitenkin projektikoiraksi eräälle tutulleni joka opiskelee koirahierojaksi, joten rouva pääseekin nauttimaan hieronnoista kunhan opiskelut etenevät! :)

 photo maxmoumlxpieni_zpscd8decd0.jpg
Tälläinen kaveri löytyi aamulla makuuhuoneesta... :D
Blogiin siis päivittyy varmasti vielä jonkun aikaa harvemmin, sillä koirien kanssa ei olla tehty mitään lenkkeilyn ja löhöilyn lisäksi. Vanhukset nauttivat eläkepäivistään ja Nita on äitiyslomalla. Neiti on kyllä jo täysin kyllästynyt, sillä se joutuu tyytymään hihnalenkkeihin koska ei osaa vapaana ollessaan mennä rauhallisesti vaan painaa sata lasissa eteenpäin pitkin metsää. Voin kuitenkin vannoa, että kun ja jos pennut syntyvät, ehditte kyllästyä ällöttäviin pentupostauksiin ja loputtomiin kuviin.. ;)