6.6.2013

Ihan oikeita lintukoiria

Heräsin tänään viideltä aamulla ihan järkyttävään haukuntaan ja kiljumiseen, jonka jälkeen kahdet pienet tassut rynnistivät täysillä pitkin laminaattilattiaa ympäri eteistä ja mun huonetta. Pelkästä kynsien kopinasta ja iloisesta loikkimisesta kuuli miten onnellisia ja ylpeitä saavutuksestaan kaksi pentulaatikosta karannutta pentua olivat. Riemulla ei ollut rajaa, kun ne tajusivat sängyllä nukkuvan Mistyn. Juuri herätetty isoäiti ei ilahtunut asiasta yhtä paljon, vaan murisi pennuille varoittavasti aiheuttaen lähinnä lisää hilpeyttä pienissä :D Lopulta Misty sai jatkaa kauneusuniaan kun riiviöt kannettiin ulos. Muistoksi ne jättivät jälkeensä pissaa ja kakkaa... huoh!

Pennut on muutenkin niin vilkkaita ja uteliaita, ettei koko lauman kanssa pärjää ulkona yksin, vaan siihen tarvitaan vähintään kolme ihmistä :D On ne silti niin ihania ja ihanan raivostuttavia, että luopumisen tuska on viikonloppuna suuri. Harmi että olen itse töissä, enkä saa hyvästellä kaikkia. Onneksi osa lähtee vasta ensi viikon aikana ja Rominakin jää pentukuumetta helpottamaan. Ja tietysti muistuttamaan siitä pissakakkarallista, joka tuntuu olevan vasta alussa.

Nita on itsekin laskeutunut 7 viikkoisen pennun tasolle, ja leikittää pentuja ihan innoissaan. Se varastaa niiltä lelut suusta ja juoksuttaa pieniä ympäri nurmikenttää ja keittiötä... Tässä vähän liikaa kuvia yhteen postaukseen, mutta en osannut päättää mitkä näistä laittaisin. Flickristä löytyy kuvat suurempina! Siellä on myös aika paljon kuvia siitä, kun kokeiltiin miten pennut reagoivat linnunsiipeen. Aika moni sitä kantoi, etenkin Rasputin joka ei suostunut jakamaan iloa muiden kanssa vaan omi siiven itselleen...

 photo nitavielelunpieni_zpsf53da0f6.jpg

 photo rominajariesapieni_zps7e76a60d.jpg
Romina & Riesa

 photo rasmuspieni_zpsf19d0063.jpg
Rasmus

 photo rasputinpieni_zps0143fc21.jpg
Rasputin

 photo rokipieni_zps0626fb53.jpg
Rokka

 photo nitajapennutpieni_zpsab26044e.jpg
Nita ja 7 pentua..

 photo lelutblogi_zps86a11444.jpg
Tälläiset tein kaikille pennuille!
Pennut löytyy myös KoiraNetistä!