19.8.2010

Match Show 18.8, Seinäjoki

Eilen tosiaan "käväistiin" etelä-pohjanmaan kennelpiirin järjestämässä mätsärissä. Palkinnoista ei ainakaan sovi valittaa ja järjestelyt olivat muutenkin ok. Koiria oli ihan hirveä määrä, ja ajattelin että hyvä jos edes sijoitus tulee.

Moonan kanssa osallistuin Junior Handleriin, vähän niinkuin kokeillakseni leirin jh koulutuksessa opittuja asioita. Vanhemmissa osallistujia oli kahdeksan kappaletta ja sijoituin neljänneksi! Äiti vei Moonan myös isoissa korissa, tuloksena PUN ei sij.

Nitan kanssa osallistuin metsästyskoiriin. Parina aluksi suomenajokoira ja meille tuli punainen nauha. Sinisten kehässä ensimmäiseksi ja toiseksi sijoittuivat irlanninsetterit, ja olin jo aika varma ettei meille sijoitusta heru. Punaisten kehässä tuomari alkoi sijoittamaan porukkaa, ja yllätykseksi sieltä huudettiin "Ensimmäiseksi tänään englannisetteri Nita". Jäätiin odottelemaan BIS-kehää ja siellä vietiin sitten voitto! Nita siis PUN1, BIS1

Pari kuvaa, kummatkaan ei koiran osalta niin edustavia. Kuvat (c) Riikka Halinenps. Maxilta käytiin tänään eläinlääkärissä kuvauttamassa "kainalo" koska herra on ontunut jonkun aikaa (yleensä lenkin/juoksemisen jälkeen). Kuvasta selvisi pieni hiusmurtuma, onneksi ei mitään vakavampaa :)

1 kommentti: