26.9.2010

hurjaa kieputusta

Tämä päivä kului kauhajoen koirakerhon järjestämässä agilitykoulutuksessa, jossa kouluttajana oli Tero Strömberg. Tykkäsin treeneistä ihan hirveästi, vaikka rata olikin erittäin haastava ja täynnä kieputusta. Rata oli suunniteltu 2-3 luokassa kisaaville (meidät oli jostain syystä laitettu siihen ryhmään vaikka ollaan startattu vasta kahdesti ykkösissä). Ajattelin rataantutustumisessa ettei tästä tule yhtään mitään kun Moona oli kesällä äitiyslomallakin. Rataa koitin parhaani mukaan piirrellä, mittasuhteet saattaa heittää hieman :

Photobucket

Moona yllätti mut täysin! Aloituksessa se tuskin malttoi pysyä eikä juossut yhdenkään hypyn ali. Intoa oli ihan hirveästi ja Moona jopa irtosi. Eikä se pistänyt pahakseen 10 muurin takaaleikkauksesta ! Esteiden kierrot onnistui hyvin siihen nähden miten vähän niitä oikeastaan on treenattu. 4-9 kohta tuotti aluksi vähän päänvaivaa, mutta muutamalla yrityksellä sekin sujui.
Kepeillä se jostain syystä halusi jättää viimeisen välin menemättä. Lopuksi otettiin sitten pieni revittelypätkä, putki - hyppy - muuri - hyppy - hyppy tuon kaiken kikkailun ja hiomisen päätteeksi.

ps. Käykää kurkkaamassa meidän täysin uudistuneita kotisivuja > TÄÄLLÄ <

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti