21.12.2010

Kulunut vuosi 2010 ja vuoden 2011 tavoitteet

Tämä vuosi on näin kilseisesti sanottuna kulunut yllättävän nopeasti. Viimevuonna en erityisemmin kirjannut ylös mitään tavoitteita tälle vuodelle mutta pieniä toiveita tottakai oli.

Nitan kanssa piti käydä paljon näyttelyissä mutta jostain syystä niiden määrä kutistui huimaan kahteen. Toisesta tuloksena EH, toisesta SERT+VSP. Me kierrettiin niiden näyttelyiden edestä sitten mätsäreitä joissa päästiin muutaman kerran ihan BIS-kehään asti. Agilityn osalta ehdittiin treenata yllättävän hyvin, ja itseasiassa niinkin hyvin että uskallettiin kaksiin möllikisoihin. Kesällä me treenattiin ahkerasti tokoa ja temppuja, joissa kummassakin edistyttiin ihan kivasti ja kennelliiton järjestämällä Suurleirillä saatiin tokossa jopa kehuja seuraamisesta... :)

Nitalta kuvattiin myös lonkat & kyynärät ja kennelliitosta tuli paluupostina A/A & 0/0

Photobucket
Vuoden näyttelymoka.. Erikoisnäyttely 20.6 / ERI1, PN1, SERT, VSP. Kuva: Rauno Mäyrä

Ensi vuoden tavoitteita Nitalle listasin erään lemmikkinettisivuston keskustelupalstalle, ja se näyttäisi kutakuinkin tältä:

Näyttö/Käyttö
- Näyttelyistä ainakin toinen SERT, miksei kolmaskin.
- Käyttöpuolelta koetulos avoimesta luokasta (AVO3).
Agility
- Keväällä ryhmään / ohjattuihin treeneihin (!!!) sekä omaa treeniä.
- Kontaktit kuntoon ja enemmän korvia radalle. Jalat menee nyt nopeampaa kuin järki
- Loppukesästä olisi kiva startata kisoissa ja kesällä kiertää toki epävirallisissa. Mitään tulostavoitteita en kuitenkaan halua asettaa..
Toko
- Hyvällä mallilla olevat ALO-liikkeet kuntoon ihan omaksi iloksi.
- Ohjattuihin treeneihin olisi erittäin kiva päästä.

Photobucket
Nita otti mökkeilystä kaiken ilon irti.. Oli kiva saada se takaisin valkoiseksi :D

Mistylle en ollut ajatellut mitään kummempia. Se pääsi kesällä pyörähtämään mätäsärin veteraanikehässä, mutta koko olemuksesta huomasi ettei sitä kiinnostanut pätkääkään. Tuomarin rapsutellessakin se seisoi paikallaan kuin sahapukki ja tuomari totesikin että "rauhallinen koira sulla". :D Mulla oli myös aikomus viedä se erikoisnäyttelyyn ilmaisen ilmon takia, mutta koska ilmoittautumisessa ilmeni sitten ongelmia (ei saatu numerolappua) ja Mistyä ei olisi huvittanut, jätin sen kotiin.

Photobucket
Minä ja Misty syksyllä..
Ensivuodelle mulla ei Mistyn varalle ole juurikaan suunnitelmia. Mitä nyt jatketaan uusien temppujen opiskeluja (pidetään neidin pääkoppa vireessä :D ). Misty saa viettää eläkepäiviään, sen näyttely ja koeura on loppunut jo muutama vuosi sitten.

Photobucket
Misty haluu ajelulle! | Nita oli ovelampi.    

Moonalle ainut suunnitelma taisi olla pennut joita sitten toukokuussa, tarkemmin äitienpäivänä, syntyi yhdeksän kappaletta. Alkukevät meni vaan ihan rauhallisesti ottaen ja muutama viikko pentujen syntymän jälkeen alkoi olla melkoista hulinaa ja vilinää pentulaatikossa. Alkusyksystä osallistuin Moonan kanssa agilitykoulutukseen joista muutaman viikon jälkeen oli epäviralliset kisatkin.
Syksyllä neiti sitten näytti kyntensä käyttökokeissa, saaden AVO2 ja sijoittuen rotumestaruuskisassa toiseksi!

Photobucket
Misty & Sänkipellon Ona "Unna"
Moonan tavoitteet vuodelle 2011:
Näyttö/Käyttö:
- Ainakin toinen SERT, kolmaskin tervetullut
- Toinen AVO2 noiden sertien lisäksi niin saadaan meille yksi FI MVA..
Agility:
- Startteja virallisissa kisoissa, tavoitteena tietysti nollaratoja. Luokkanousua en kuitenkaan odota.

Photobucket
101 dalmatialaista. . .

Maxin vein vuoden aikana näyttelykehään, tuloksin H, EH, ERI1 PU1 SERT ROP & ERI1 PU2 VASERT. Se pääsi mukaan myös muutamaan mätsäriin, paras sijoitus taisi olla urosten PUN4. Muunlaista menestystä sitten ei oikeastaan niitettykään.

Photobucket
Misty pujottelee jaloissa | Max mätsärissä, kuva (c) Jenna K.

Maxinkin varalle mulla on pieniä suunnitelmia, jotka rajoittuu oikeastaan näyttelyihin. Muotovalion arvoon tarvittavat käyttötulokset jo löytyykin..

Näyttö:
- Kaksi SERTiä

Photobucket
Maxin lempiharrastus kesäisin on uiminen..

Photobucket
Moona, Misty, Nita & Max

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti