30.6.2012

Agilitykisan tulossatoa

Keskiviikkona käytiin Seinäjoella Lagun iltakisoissa starttaamassa kolmella radalla, melkein kuukauden treeni- ja kisatauon jälkeen. Tuomarina kisoissa oli Anders Virtanen.

Ensimmäisenä oli A-rata. Oltiin odottamassa jo tuomarin lähtölupaa kun ajanottosysteemi alkoi takkuilemaan.  Mua alkoi jännittää siinä vaiheessa ihan hulluna kun katselin muutaman minuutin heidän säätämistään. Vihdoin saatiin lähtölupa, ja jätin koiran istumaan. Rata lähti ihan hyvin eikä siinä oikeastaan ollut mitään ongelmia. Ainoastaan annoin ihan liian vähän tilaa yhdellä hypyllä neidille, ja Nitan kylki osui suoraa siivekkeeseen joka kaatui. Tuloksena radalta harmittava 5. Ihanneaika oli 50s ja meidän suoritus kesti 47,14s ja sijoituksena 4.

Seuraavaksi päästiin tutustumaan C-hyppyrataan joka vaikutti monimutkaisemmalta. Rata oli kuitenkin ihan kiva ja suoriuduttiin siitä täysin ilman virheitä ja saatiin toinen LUVA! ihanneaika radalle oli 40s ja meidän suoritus kesti 39,17s eli aika tiukille meni. Sijoituttiin toiseksi, ja ensimmäiseksi sijoittunut bordercollie oli yli 10s meitä nopeampi radalla.... Tosin mä itse olin yhdessä kohdassa ihan myöhässä ja kaarrokset meni kauheen pitkiksi. Kyllä me nopeampaan aikaan pystytytään! Oon kuitenkin tyytyväinen luvaan. Enää yksi, ja ollaan kakkosissa. iik!

Viimeisenä vielä B-rata. Molemmat alettiin olla jo väsyneitä ja Nitastakin huomasi ettei se enää jaksanut niin keskittyä. Radalta tuloksena 10 virhettä (puomin ylösmenokontakti ja kielto putkelta) sekä yliaikaa 9,38s.. :D Sijoituttiin 11 hahha (osallistujia 21!!).

Mä en jaksanut piirrellä ratoja mutta Taija Linna oli ottanut hienoja kuvia. Kiitos taas niistä!


375 376 380-1 366 1031

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti