5.11.2012

Junior Handler -koulutus

Eilen Kauhajoella järjestettiin "Koirapäivät", joihin minua oltiin Etelä-Pohjanmaan kennelpiiriltä pyydetty vetämään Junior Handler -koulutus. Toisena kouluttajana oli Heidi, ja saatiin mun mielestä tosi hyvin vietyä koulutus alusta loppuun. Aikaa meillä oli reilu tunti ja osallistujia vajaa 10. Käytiin aika pikaisesti läpi säännöt, tutustuttiin kehän kulkuun jne. Aika monet olivat ensikertalaisia, joten oli helppo lähteä ihan alkeista liikenteeseen.

Photobucket

Photobucket
Heidi opastaa.

Mulla oli mukana Nita, joka näytti aina hienosti esimerkkiä Heidin kanssa. Nita pääsi pariin otteeseen myös vaihtokoiraksi, sillä osalla osallistujista oli hieman hankalat koirat mukana. Nitan kanssa oli helppo harjoitella edestakaisin -liikettä sekä kolmiota.

Photobucket
Nita & Heidi

Photobucket
Vaihtokoirana :)
Saatiin koulutukseen lainakoiraksi myös tiibetinterrieri Foxy, joka oli todella hankala tapaus. Herra ois ihan hirveesti tahtonut vain omistajan luo, mutta lopulta saatiin siitä irti vähän liikettä ja jopa seisotus! Ei mikään helpoin lainakoira kyseessä.

Photobucket
Foxy

JH-koulutuksen jälkeen oli myös Match Show. En ilmoittanut junnuilusta väsynyttä Nitaa, mutta handlasin pienten kehässä hauskan Japanese Chin uroksen Vilin. Vili oli hirveän vauhdikkaalla tuulella, mutta sai punaisen nauhan. Punaisten kehässä päästiin kyllä jatkoon, mutta tiputtiin viimeisenä koska koira ei suostunut seisomaan paikoillaan. :DOli hauska taas kokeilla vähän toisenlaisia koiria. Seinäjoki KV'ssa esitin samaisen kasvattajan koiran myös BIS-veteraanikehässä!

Photobucket
Vili!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti