9.8.2013

Rocky & Romina

Eilen pyörähdettiin Lapualla vanhempien kanssa moikkaamassa Sänkipellon Rockyä. Mukana tietysti Romppu, joka on ollu vähän arka muita koiria kohtaan. Aluksi  neiti jännittikin, kun Rocky teki erittäin innokkaasti tuttavuutta :D Lopulta Rompunkin jää murtui, ja meno oli tosi hurjaa. Rockykin oli kasvanut hurjasti, sekä saanut väriä! Muistatte varmaan pentukuvista vitivalkoisen pienen setterin? No, tältä se näyttää nykyään:

 photo rocky_zps0cfbb790.jpg

 photo romppujarocky_zpsc3fa116d.jpg

 photo romppujarocky2_zps0951649e.jpg

Blogi myös luultavasti hiljenee turhankin paljon, sillä osoitteeni on nykyään Seinäjoella ja koirat asustaa vanhempien luona Jurvassa. Nita on kyllä tälläkin hetkellä mun luona, mutta treenit ja kisaamiset jää toistaiseksi ainakin väliin. Saa nähdä, mitä talvi tuo tullessaan! Syksyllä ajattelin kuitenkin pyörähtää parissa näyttelyssä, joten en ihan koirattomana joudu kuitenkaan olemaan.

Nita on kodikkaasti vallannut (ruman) nojatuolin, joka odottaa irtopäällistään. Neiti on muuttunut hienosti maalaisjuntista kohteliaaksi citykoiraksi. Muutaman kerran se on kummastellut rapun ääniä, mutta enää tänään se ei ole jaksanut kiinnostua moisista.

 photo sohva_zpsb7e1fb98.jpg

 photo saumlnky_zps352f8ad1.jpg

2 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin!:) Itse asiassa katoin ensin, että on mukavan näköinen nojatuoli, aivan ihana.:)

    VastaaPoista
  2. Jenni/ kiitos! No se on kyllä erittäin mukava ja siihen mahtuu kaksi ihmistä helposti istumaan :D en vain pidä punaisesta väristä yhtään. Etenkin kun aurinko on sitä päässyt haalistamaan!

    VastaaPoista