21.10.2013

Palkintoporsaat

Viimeviikonloppu vierähti kotikotona koiravahtina! Vanhemmat olivat Moonan ja Nitan kanssa kisaamassa Lapualla ES-openin merkeissä (kenttäkoe, johon saa osallistua vain englanninsetterit) ja kotiin jääneet Max & Romppainen kaipasivat huolenpitoa.

Sunnuntaina Jurvassa järjestettiin Match Show jonne olin jo aikaisemmin päättänyt lähteä kaksikon kanssa. Edellinen ilta vierähtikin Maxia trimmatessa.. oli nimittäin melkoisesti päässyt koira takkuuntumaan ja hajukin oli ihan mielenkiintoinen turkin kastuessa :D Ah, ihana metsästyskausi. Harmi etten ottanut ennen-jälkeen kuvia, koska kyllä sieltä pehkon alta paljastui koira.

Kun sitten aamulla olin tekemässä lähtöäni mätsäriin, kurvasi vanhempien auto pihaan. Nita oli maailman onnellisin minut nähdessään, ja sai kummasti lisää virtaa. En sitten millään malttanut jättää sitä kotiin, vaan nappasin likaisen neidin myös matkaan. Ensimmäisenä kehään pääsi Max, jonka ilmoitin veteraaniluokkaan. Vetskuja oli paikalla vain neljä, mutta vanha herra sijoittui toiseksi, jee :) Kehässä M alkoi hieman ontua, en tiedä johtuiko selkäjumeista vai syksyn kovasta rasituksesta? Lepo kuitenkin on auttanut tähän pappakoiran vaivaan.

 photo 1380262_3645539032778_2084681171_n_zpsbd3499d5.jpg

Seuraavaksi oli Nitan vuoro. Sen koiran kanssa on kyllä aina niin ihana mennä kehään, ja varsinkin kun N oli päättänyt näyttää mulle miten hieno hän on! Vitsit mikä asenne, Nita esiintyi äärettömän upeasti. "Hei kato oon niiin hyvä, minäminäminä!!!". Sininen nauha napsahti, mutta sijoituttiin lopulta isojen SIN3.

 photo 1380726_10152341082714762_1025070461_n_zpsfae73a88.jpg
Kuva: Tarja Tastula

Romppainenkin pääsi pyörähtämään kehään joka oli onneksi melko pitkän odottelun jälkeen, ehti pieninkin vähän rauhoittua. Harjoituksen määrään nähden meni ihan valtavan hyvin, muutama raviaskelkin sieltä tuli ja seisoakin malttoi hienosti. Isossa kehässä sitten alkoi jännittää, ja jouduttiin juostessa "isojen koirien" ryhmään! Oltiin kaikkien tiellä, kun ei tuon kanssa voi vielä kauheasti juosta, ja takana tullut jättikoira oli ihan liian lähellä. Romppu-parkaa ahdisti kun toinen juoksi iihan nenä pyllyssä kiinni.. (huoh!). Ymmärrettävästi emme palkintosijoille päässeet mutta ihan mielettömän tyytyväinen kakaran käytökseen saa olla :)

Tässä vielä videopätkä Maxista ja Rompusta :D Maxia alkoi ärsyttää Romppaisen jatkuva suukottelu, ja tuo pikkuneiti on ihan hirveä komentelija jos kaikki ei mee niinkuin hän tahtoo..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti