22.5.2014

Palkintopossu vauhdissa

Tiistai-iltana pyörähdettiin pitkästä aikaa mätsärissä! Mukaan tarttui Nitan lisäksi myös Romppu, joka on ahkerasti käynyt kerran viikossa näyttelyharjoituksissa äidin kanssa.

Romppu esiintyikin nätisti. Se juoksee hyvin, mutta seisotus tarvitsee vielä treeniä. Romppu vetää itsensä hieman köyryyn eikä näin ollen esiinny edukseen seistessä. Rompulle tällä esiintymisellä SIN-.

Nita esiintyi maailmanomistajan elkein ja yhtä varmasti kuin ennen. Saatiin punainen nauha, ja sijoituttiinpa vielä ensimmäisiksi! "Jouduttiin" sitten odottelemaan vielä best in show kehää, jossa lopulta kuuden koiran joukosta Nita oli BIS2.

 photo nitabis22_zpsa97b8112.jpg

Tuntuipa hyvältä pitkästä aikaa päästä BIS-kehään asti! Mätsärissä melkein aina Nita sijoittuu vähintään sinisten kehässä, mutta vain ehkä kolme kertaa oltaan päästy best in show -kilpailuun saakka. Palkintoja saatiin hurja kasa: lahjakortteja, ruokaa, herkkuja, leluja ja tietty ruusuke sekä pokaalit.

Lelu on jo suolistettu, kun erehdyin lainaamaan sitä Rompun lääkärileikkeihin ;) Myös Nita oli aika loukkaantunut, kun  Romppu pääsi mukaan HÄNEN harrastukseensa. Kostoksi neito kaivoi laukusta kaikki herkut sillä aikaa kun olin Romppaisen kanssa kehässä. Kehtasi vielä katsoa mua silmiin "hähhää, sä et voi estää mua sieltä" -ilmeellä..

 photo nitabis2_zpseaf56ec2.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti