13.9.2014

Kanakoirien kenttäkoemenestystä ja tuomarikoulutusta

Tänään oli kanakoirien kenttäkoe Jurvassa, ja Sänkipellon Rocky nappasi itselleen NUO3 tuloksen! Vautsi!

 photo rockyseisoo_zpsdb0de9b3.jpg

Tämä oli myös meidän Romppaiselle toinen nuortenluokan koe, mutta vielä ei ole menestystä kertynyt. Koira kuitenkin toimii, joten täytyy pitää peukut pystyssä huomista koetta ja ensiviikonlopun Kultamaljaa varten :)

Tänään oli myös ulkotuomareiden koulutustilaisuus, jonne pyydettiin ERIn saaneita settereitä ja pointtereita. Otin mukaan Nitan sekä Moonan, sillä osallistujia oli niin vähän. Paikalla oli myös Sänkipellon Otto. Paljon tuttuja kommentteja koirista. Moona sai kehuja reippaudestaan ja ryhdistään vaikka ikää onkin mittarissa 10 v. Molemmille olisi napsahtanut kuulemma tällä kertaa EH.

Misseilyn jälkeen pyörähdettiin Kyrkösjärvellä koirien kanssa. Ajatuksena ottaa kuvia uudessa ympäristössä, mutta koirat ehtivät pulahtaa ja sotkea itsensä ennenkuin ehdin kissaa sanoa. Mutta likainen setteri taitaa olla onnellisin setteri ;)

 photo nitahymy_zps4c6787de.jpg
JEE

 photo nitajamoonapieni_zps2c73e048.jpg
Nitaa menottaa ja Moonalla on hiki!
Tämä kaksikko jää tänne meidän kerrostalokaksioon yökylään vielä yhdeksi yöksi. Moona ei ole kauheasti kaupunkielämästä innostunut, mutta Nita nauttii. Se on muutenkin ollut paljon reippaampi, kun on Moona tukena :)

2 kommenttia:

  1. Taitaa se kuramudassa pyöriminen olla enemmän sääntö kuin poikkeus kun koitetaan ottaa koirista kuvia. Kai se on joku luontainen keino pynttäytyä :D

    VastaaPoista