7.1.2015

Kukkaistyttö

Nita saapui meille "hoitoon" maanantaina, kun mulla on vielä viikko lomaa jäljellä. Tarkoitus oli tietty reippailla ulkona, ja aurinkokin on näyttäytynyt kivasti. Maanantai-iltana kuitenkin tunsin että olen tulossa kipeäksi ja tiistaina olo oli karmea. Nita ei oikein tajua, miksi ollaan lähinnä kierretty korttelin ympäri. Olen yrittänyt keksiä sille kaikenlaista aivotoimintaa mutta onhan se nyt tylsistynyt. Niin tylsistynyt, että söi eilen illalla luun. Nita syö luita vain jos joku muu koira haluaa myös syödä, ja yksin ollessaan sille ei kelpaa edes possunkorvat.

Tänään innostuin kuvaamaan sisätiloissa, kun ulkona ei kamera ole päässyt laulamaan.

 photo nitajeesoumlpoumlpieni_zps52e2fd65.jpg

Ja koska BTS -kuvat on parhaita, tässä pieni kooste :D
   photo nitanmielipide_zpsfcaa1e3e.jpg

Lisäksi kuva meidän "studiosta". Valona toimi Ikean erittäin kirkkaalla lampulla varustettu pöytälamppu koiran vasemmalla puolella ja heijastimella avasin varjot vasemmalta puolelta. Loput photoshopissa :)
   photo studio_zps405c961f.jpg

Kiinnostaisiko lukijoita enemmän koirien valokuvaamiseen liittyvät jutut? En toki ole ammattilainen, ja olen oppinut kaiken pääasiassa itse kokeilemalla. Työskentelen tällä hetkellä valokuvastudiolla, joten sieltä varmasti opin lisää taitoja. :)

1 kommentti: