10.5.2015

Äitienpäivän viettoa

Innostuttiin tänään valokuvailemaan koiria vanhempien luona käydessä. Siellä on nykyään iso aidattu takapiha, joten oli helppoa ottaa kaikki viisi koiraa mukaan. Ilman aitausta olisi pitänyt stressata ja kytätä silmä kovana, ettei kukaan ehdi livahtamaan sillä välin kun kuvaat jotain muuta. Päättipä rohkea rusakkokin käydä virnuilemassa koirille muutamien metrien päässä aidasta, ja sai melkoiset haukut niskaansa. Naapurin koirakin sen taisi huomata - ainakin sieltä kantautuvasta "paikka" -karjaisusta päätellen :D

Ihan ensimmäisenä äitienpäivän kunniaksi kuva omasta äidistäni karvaisten lapsiensa kanssa :)
 photo moonatuuliaumliti_pieni_zpsnsxw0tii.jpg
Hyvää äitienpäivää kaikille äideille. Oli ne lapset sitten kaksi- tai nelijalkaisia!
Lopuksi lähinnä sekalainen kerho kuvia tältä päivältä. Lähes kaikki niistä on poikaystäväni ottamia, joka vasta harjoittelee kuvaamista ja tutustuu pikkuhiljaa kameran saloihin. Mun mielestä näyttää jo hyvältä, enää ei katkea näyttelykuvissakaan koiralta häntä tai tassut ;-)

 photo lauma2015_pieni_zpso0adzz7r.jpg
Max, Tuuli, Romppu, Moona ja Nita
Vein Nitallekin pienen lahjan herkkujen muodossa, vaikka ei koirat näistä juhlapäivistä mitään tajua. Jaettiin herkkulihapullat kaikkien koirien kesken.

 photo namutaumlti2_pieni_zpsorr8e68n.jpg
Tuuli ahnehtii
 photo namutaumlti_pieni_zpsmpm7iqgu.jpg
Nita toivoo toista kierrosta
Oli tarkoitus ottaa yhteiskuva minusta ja Nitasta, mutta jostain syystä nämä kaksi linssiludetta tunkivat väkisin kuvaan. Tuulia ja Maxia ei kuvaussessio olisi voinut vähempää kiinnostaa, mutta jaksoivat keskittyä herkkujen toivossa.

 photo maumljatytoumlt_pieni_zps3zkkk2gs.jpg
Moona, Romppu, Nita ja meikäläinen
Takaisin Seinäjoelle kotiuduttiin vatsat kylläisinä. Nita taas jäi mököttäen kotiin - se olisi niin kovasti halunnut mukaan..

3 kommenttia: