17.7.2015

Nita saapui Seinäjoelle

Blogi on hiljentynyt ihan huomaamatta. Kesäkuun lopussa pakkasimme tavarat ja muutimme kivaan rivitalon päätykaksioon. Aluekin on todella mukava, ja monella naapurilla on koira. Nitakin oli mukava ottaa tänne. Lenkkimaastoja lähtee melkein "omasta" pihasta.

 photo kukkaistoumlttouml_pieni_zpskeqxixlr.jpg

Tietysti Nitan muutto ei sujunut ihan ongelmitta. Kokeilimme sille eri ruokaa, ja tuloksena koiralla on ilkeitä rupia ja haavaumia ympäri kehoa. Lisäksi korvatulehdus, johon saatiin kahden viikon lääkekuuri. Myös koiran masu on ollut löysällä ruuan takia, mutta tänään näytti jätökset jo normaalilta. Koiran kakkoja tutkiessa sitä välillä miettii, että mihin on oikein ryhtynyt :D Ruoka palautui siis nopeasti samaan vanhaan, mutta toki vie aikaa ennenkuin kaikki ylimääräinen poistuu kehosta ja iho saadaan kuntoon.

 photo nitaulkoilee_zpsktlhmrb3.jpg

Kiinnipitoaika aiheuttaa energisen koiran omistajalle päänvaivaa. Ainut syy iloita viileämmistä keleistä on vauhdikkaat pyörälenkit. Hihnalenkit kun ei setterissä tunnu, eikä tälle hienohelmalle uiminenkaan maita.

 photo nitanuq_zps2amt2upr.jpg

Blogin hiljaisuus jatkunee varmasti näin kesäaikaan, kun juurikaan tekemistä ei ole. Mutta onneksi tähänkin on tulossa muutoksia. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti