15.11.2010

kuvia ja kuulumisia

Loppusyksy/alkutalvi on aina vähän sellaista aikaa ettei ole paljoakaan aktiviteettejä. Koirien kanssa on lähinnä tullut lenkkeiltyä ja opeteltua korkeintaan uusia temppuja. Kamerakin on ikävästi unohtunut hyllylle eikä kuvia ole paljon tullut räpsittyä. Päivät alkaa olemaan niin harmaita ettei kuvaaminen ole niin innostanut. Viikonloppuna tosin kokeilin ottaa päiväsaikaan muutamia talvisia kuvia Mistystä.
Ehdittiin me Nitan kanssa myös katsastaa Seinäjoki KV. Lauantaina mä siis otin Nitan mukaan turistiksi, halusin nähdä mitä se sisätiloista tuumaa. Siellähän se meni täysin tyynesti ja näytti suorastaan ovimatolta vaikka kotioloissa se on ad/hd -lapsi. Sunnuntaina lähdin muuten vaan turistiksi mutta jouduinkin lennosta kehään töihin. Ihan mukava päivä sekin oli!

Mulla oli myös jokin aika sitten kyläilemässä 6kk ikäinen lyhtykarvainen saksanseisojanarttu Nadja. Harjoiteltiin siinä päivän aikana vähän hihnakäyttäytymistä ja näyttelyasentoa kun olisi tarkoitus suunnata ensi kesän puolella neidin kanssa näyttelyihin. Pitänee se vielä joinain viikonloppuina hakea tänne mulle, niin saan luotua siihen paremman suhteen.

Photobucket

Photobucket

Photobucket Photobucket

Loppukevennykseksi vielä video Nitan bravuurista, nimittäin sukkien ottaminen jalasta!

2 kommenttia:

  1. Voi ei!!!! Tän mäki opetan Pallalle sitte joskus :) Olisko vähä kätevää ku tuloo lenkiltä aiva rättipoikkikuolleena, niin Palla sais repiä multa sukat jalasta <3

    VastaaPoista
  2. Taija/ haha suosittelen! Pitäis jaksaa opettaa vielä lapasten ottaminen niin ei tarvis siihenkää vaivautua.. :D Toi naksutin on tosi kätevä temppujen opettelussa, Nita tajuaa ihan äly nopeesti kaiken

    VastaaPoista