15.1.2012

Hierojalla

Eilen Max ja Nita pääsivät hierojan käsittelyyn. Ja voi jestas sitä levottomuuden määrää :D Nita oliviimeksi tosi rauhallinen ja rento mutta ilmeisesti Maxilla oli huono vaikutus neitiin. Ensin Nita rentoutui ja oli ihan kiltisti hierottavana. Mä sitten pitelin Maxia ja koitettiin saada se rentoutumaan huonoin tuloksin. Huoneeseen asteli joku outo ihminen, ja siitä alkoikin ensimmäinen show. Max oli todella stressaantunut ja alkoi haukkua, Nita tietenkin lähti mukaan. Sen jälkeen neiti alkoi uikuttaa levottomasti ja pyrki koko ajan mun luo. Seuraavaksi huoneeseen löntysteli asteli älyttömän lihava labradorinnoutaja, joka koitti tehdä iloisesti tuttavuutta koiriin, jotka haukkuivat sille niskakarvat pörrössä.

No, koiran omistaja kävi sen sieltä hakemassa pois ja Maxi siirrettiin pöydältä lattialle kun se oli niin levoton. Mä siirryin pitelemään Nitaa ja neiti rauhoittui mukavasti kun rapsuttelin sitä samalla kun hieroja hieroi. Max antoi periksi ja heitti maahan kyljelleen. Huh. Kunnon hierontaa herra ei kuitenkaan saanut, sillä aikaa oli enää niin vähän jäljellä. Nita toivottavasti sai jotain tuosta irti, ja jos vaikka agility sujuisi taas vähän vauhdikkaammin. Pitää kyllä jatkossa saada se hieroja tänne kotiin, kun ei tuollaisesta tule mitään...

Tässä pari kuvaa eiliseltä lenkiltä, yritin epätoivoisesti väsyttää nuo kaksi ennen hierojaa mutta eihän niiltä koskaan virta lopu. Lopussa myös video uusimmasta tempusta, pään ravistelusta. Pitäs vielä häivyttää vielä nuo targetit, että näyttäis kivemmalta :)

Photobucket

Photobucket

8 kommenttia:

 1. Vähän hauska temppu, mistä ihmeestä olet ton keksinyt! Heti rupes tekee mieli kokeilla tota, jos Muru hoksaisi myös. :D

  VastaaPoista
 2. Roosa/ No itseasiassa petsien temppuringistä :'D Poimin aina sieltä ideoita kaikkiin temppuihin...

  VastaaPoista
 3. vähänkö kiva :D Opetit kai et pitää koskee noihin lappuihin, mitä lie onkaan ? :)

  VastaaPoista
 4. Emmi/ Juu, ensin opetin koskemaan kuonolla yhteen lappuun mun kädessä, sitten siirsin sen tuohon tuoliin kiinni ja sit lisäsin toisenkin lapun :D ensin naksautin että se koski toista lappua ja annoin palkan toisen lapun kohdalta, sit se tajus koskea molempia, naks -> palkka vastakkaisen lapun kohalta mitä se oli koskenu. :)

  VastaaPoista
 5. Hauskan näköinen temppu! Olisi kiva nähdä siitä video sitten, kun se on ihan valmis :)

  VastaaPoista
 6. Sarianne/ Juu varmasti laitan videota! Pitäis muutenkin kuvailla enemmän videoita blogin puolelle :D

  VastaaPoista
 7. Huippu temppu ja toteutus! En ihmettele, että voititte haasteen :)

  VastaaPoista
 8. Sirkku/ Kiitos! :) Itselle tuli vähän yllätyksenä, mutta sain taas uutta intoa opettaa tuolle kaikkea hölmöä. Ja naksutinkin pääsi pölyttymästä takaisin käyttöön. Mä olin jo melkein unohtanut miten fiksu ja nopea oppimaan tuo hurtta on!

  VastaaPoista