10.6.2012

Erikoisnäyttelykuulumiset

Tänävuonna erkkariin ilmoitettiin meidän koirista vain Nita. Näyttely järjestettiin Lapualla, poutun koululla, ja pohjana oli sellainen ihme kivihiekka joka ei varmasti tuntunut kovin mukavalta tassujen alla. Nitasta ainakin huomasi ettei juokseminen ollut yhtään kivaa. Neiti esiintyi kuitenkin ihan kivasti, seisottaessa oli ehkä hieman malttamaton. Tuloksena tällä kertaa ERI1, SA, PN3 ja VARASERT! Hävittiin valioluokan & junnuluokan nartuille.

Arvostelu näytti tältä:
"4 year old bitch with a typical head and expression. Good topline. Well developed basket and body. A bit straight in her front. Well angulated back. Nice bone structure. Moves well"


ja sama vapaasti suomennettuna "4 vuotias narttu jolla on tyypillinen pää ja ilme. Hyvä ylälinja. Hyvin kehittynyt rintakehä (?) ja runko. Hieman suora edestä. Hyvin kulmautunut takaa. Miellyttävä luusto. Liikkuu hyvin."

nitaneitivarasert

Sain myös pyörähtää kehässä Finnstar Bountyn, eli Paten, sekä Sänkipellon Otran kanssa. Pate sai arvosanaksi H (hyvä) ja Otra palkittiin punaisella nauhalla! Koko tulos oli ERI4, SA. Paras uros kehässä Otra ei enää sijoittunut, mutta Sänkipellon Otto oli ERI1, SA ja PU3 ! Tosi hienosti meidän kasvatit siis menestyivät. :) Näyttelyssä oli o-pentueesta myös pikkuinen Sänkipellon Opaali joka sai laatuarvosanan H.

962012erikoisnyttely066
Pate. Kuva (c) Jari Vettenniemi
962012erikoisnyttely140
Sänkipellon Otra. Kuva (c) Jari Vettenniemi
962012erikoisnyttely167
Sänkipellon Otto. Kuva (c) Jari Vettenniemi
Jäin vielä seuraamaan isoja kehiä, ja minua pyydettiin handlaamaan BIS-pentukehään Silverforsens Mymlan joka oli lopulta näyttelyn toiseksi paras pentu, BIS2. Esitin myös BIS-veteraanikehässä Peltoluovin Mikin joka sijoittui BIS1. Kun pääsin kehästä, pyydettiin minua vielä esittämään Tawastian Toivo, joka kilpaili parhaan käyttökoiran tittelistä. Toivo sijoittui lopulta BIS3. :) Oli kiva että sain pyörähtää isoissa kehissä hienojen koirien kanssa! Varsinkin pentu oli ihan mieletön, se vain seisoi jähmettyneenä paikallaan kun sen laittoi seisomaan. Myös ravi onnistui seitsenkuiselta todella kauniisti.

3 kommenttia: