23.4.2013

Pentujen painoja ja kuvia.

Nita on syönyt erittäin huonosti. Nappulat ei uppoa sitten millään, ja ollaankin syötetty neidille mm. jauhelihaa, maksaa ja paistettu ns. ravitsevia lättyjä. Soiteltiin eilen eläinlääkäriin, joka suositteli hakemaa kalkkitabletteja. Tabletit on Nitan mielestä ihan kamalia, ja on aikamoinen taisto saada se syömään niitä monta kappaletta päivässä. Vuoto on myös jatkunut, joten pitää seurata ettei koiralle nouse lämpö, jos nousee, epäillään kohtutulehdusta. Tänään Nita on kuitenkin ollut pirteämpi, ei ihme että väsyttää jos ei syö mitään..

Nita täytti sunnuntaina 21.4 viisi vuotta! Pentuhälinässä se vähän unohtui. :) Tässä kuva pikkuisesta, n. 6 viikon ikäisestä Nitasta synttäreiden kunniaksi.

 photo P6090072.jpg

Pennut voi hyvin, ja painot nousee. Suurimmat on päässeet 500g painoon :). Eilen päivällä koko perhe oli nukkunut parin tunnin päikkärit todella sikeästi, ja kun Nita sitten heräsi alkoi ihan järkyttävä huuto ja meteli. Yhdeksän nälkäistä englannisetteriä yritti kilvan päästä parhaimmille nisille. Moonakin säikähti ja oli salamana pentulaatikolla katsomassa, että mikä siellä on hätänä. Onneksi Nita ei reagoinut Moonan läsnäoloon mitenkään erityisesti.

 photo kuikuileepieni_zpsc3758308.jpg
Pennut alkaa olemaan aktiivisempia..

 photo meidaumlnpieni_zps685562a1.jpg
Tricolournarttu, joka saattaa jäädä meille

 photo nukkuupieni_zpsc308a0f5.jpg
Ruskeavalkoisilla on aika suuriakin "sävyeroja"..

 photo vaaleapieni_zps17166b8b.jpg
Mun suosikki!

Otin kuvan isän tekemästä taulukostakin, jos jotakuta kiinnostaa enemmän:

 photo painotpieni_zps5992036e.jpg
Kuva suurempana TÄÄLLÄ

Pentujen värityksetkin on aikalailla selvillä, kuten tuosta listasta saattaa huomata. Mustavalkoisista ei tietysti voi olla vielä 100% varma, sillä ruskea väri voi näkyä vasta vähän myöhemmin. Kolmella on kuitenkin selvästi ruskeaa poskissa :) Tähän vielä lyhenteiden merkitykset
LB =  Lemon belton
BB = Blue belton
TRIC = Tricolour

Tänne blogiin en viitsi ihan päivittäin kirjoitella perus "paino on noussut" -päivityksiä, mutta facebooksivuille päivittyy uusimmat kuvat yms. ensimmäisenä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti