5.5.2013

Kun on kevät, ja kevät kutsuu sua.

Eilen Nita pääsi purkamaan monen viikon pakkautuneet energiat metsään, kun käveltiin ensin metsäautotietä pitkospuille, ja jatkettiin niitä pitkin pikkuiseen rantaan. Aurinko paistoi todella lämpimästi, ja tuli melkein kuuma vaikka metsässä tarvottiinkin! Mukana Nitan lisäksi mulla oli vain Misty. Jotenkin kahden koiran kanssa on mukavampi mennä, neljän kanssa tulee aina pieni stressi.

 photo mistyuipieni_zps18614c83.jpg
Jopa Misty uskalsi kastaa varpaat veteen :O

 photo mistypitkospuillablogii_zps3b103fee.jpg

Koirat nauttivat kun pääsivät veteen kahlailemaan ja jäähdyttelemään. Nita ei olisi millään malttanut istua paikoillaan edes kuvan ottamisen ajan, vaan kuumui ja alkoi haukkua! Sitä se ei ole koskaa ennen tehnyt. Autolle palatessa sain vähän odotella että neiti tuli metsiköstä näkyviin, ja kotipihassakin se vielä nuuhki joka nurkan ja tuli pitkän kierroksen kautta sisälle.

 photo nitapaumlaumlpieni_zps77df97c1.jpg

 photo nitakhalaablogi_zpsff64dcef.jpg

Tänäkin aamuna heräsin siihen kun Nita kiipesi sängylle mun kainaloon, ja halusi laittaa pään samalle tyynylle. Sillä on minusta ihan hyvä suhtautuminen pentuihin, se käy hoitamassa ne ja sitten tekee kaikkea muuta. Moona oli ihan erilainen, ja oli lähes kaiken aikaa pentulaatikossa pentujen kanssa.

 photo sammakkoblogi_zpsa53c6a33.jpg
Löydettiin lenkillä kohmeisen oloinen kaveri joka paistatteli auringossa. :)

 photo sammakko2pieni_zps36f3337d.jpg

Eilen kävi myös hassu juttu, kun isä meni huoneeseen jossa pennut ovat ja löysikin pentulaatikosta Moonan. Moona oli päättänyt salaa hiipiä pentujen luo, ja putsaili siellä tyytyväisenä pikkuisia...

PS. R-Pentueen isä Hangman's Grave Digger "Dimi" sai tänään toisen SERTinsä Kuusamosta. Onnittelut! Dimi on nyt yhtä sertiä vaille valio :)

 photo 168c1c30-fae9-4f40-ba90-e82ea5d2a928_zps5bc1f237.jpg

2 kommenttia: