10.7.2013

Videopätkä & kesäfiiliksiä

Täällä ollaan jatkettu hiljaiseloa. Vanhemmat kävivät Porissa Moonan ja Rompun kanssa moikkaamassa Sänkipellon Pojua & muuta laumaa, ehkä saatte siitä vielä kuvia ja juttua paremmin! Moonan laihdutuskuuri on sujunut aika hyvin. Se on selvästi piristynyt ja viitsi itsekin liikkua enemmän. Ilmoitettiin se Jurvan ryhmänäyttelyynkin. Toivottavasti vielä muutama kilo tippuisi! Uskon lihoamisen johtuneen viimetalven steriloinnista. Maxinkin liikakilot putosivat nopeasti uimakauden alettua. Moona vain on ollut itse niin passiivinen, aluksi piti tehdä töitä sen eteen että koira edes suostui liikkumaan.

 photo moonablogi_zpsbc8c1926.jpg

 photo moonajapirpanablogi_zps11247973.jpg

Tein R-pentueesta ifolor-kuvakirjan, joka tuli toissapäivänä postissa. Tässä vähän maistiaisia kirjasta. Mun mielestä siitä tuli tosi kiva, kaikki muistot tallessa kansien sisällä. Onneksi olin myös päivittänyt blogia, täältä oli hyvä kurkata tapahtumia ja ajankohtia.

 photo kirja_zpsbb91c9d2.jpg

 photo kirja2_zps085d8ba7.jpg

 photo kirja3_zpsf9d0b52d.jpg

Loppuun vielä video Nitasta & Rompusta. Tämä parivaljakko jaksaa painia aamusta iltaan, ja tuntuu että Nitakin on laskeutunut ihan pennuksi.. huoh! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti