7.12.2013

Agilitykisat

Tänään kisattiin Seinäjoella LAGUn kisoissa kahden radan verran. Viimeksi ollaan startattu tammikuussa, ja kyllä huomasi että on ollut melkein vuoden tauko. Mua jännitti ihan kamalasti koko päivän, mutta kisapaikalla se alkoi vaihtua aika hyväksi fiilikseksi.

Ekaan rataan tutustuessa tuli aika varma olo, ja luotin siihen että se on meille sopiva rata kunhan vain ohjaan huolella. Koko rata meni ihan okei, itsestä tuntui siltä että roiskin ohjauksia välillä miten sattuu mutta jostain syystä päästiin aina oikeille esteille :D Kontaktit oli hitaita ja vikan putken suulla koira jäi vähän empimään. Radalta saatiin silti 0, mutta yliaikaa tuli joku kaksi (2) sekuntia. Kuvaaja ei saanut rataa kuvattua, mikä harmittaa! Ei tosin yhtä paljon kuin noi pari sekuntia.

Toinen rata vaikutti vieläkin simppelimmältä, ja siinä oli tosi paljon vauhtipätkiä - mikä sopii meille erinomaisesti. Rata meni mun mielestä aika kivasti sinne kepeille asti, ja ohjasinkin aika huolimattomasti enkä antanut koiralle tarpeeksi tilaa. Sen jälkeen lähti rullaamaan ihan okei, mutta sössin itse lopussa kun jätin koiran oman onnensa nojaan ja se hyppäsi väärältä puolelta kolmanneksiviimeisen hypyn. Tuloksena näinollen HYL, mutta tykkäsin tästä radasta silti enemmän.Huomenna kisataan kahden radan verran vielä, toivottavasti molemmilla olisi yhtä kiva fiilis ja turhat virheet jäisi tekemättä.2 kommenttia: