1.11.2014

4H yhdistyksen Match Show

Tänään pyörähdettiin Kurikassa 4H järkkäämässä mätsärissä. Mukaan pääsivät vain Romppu sekä Tuuli, sillä pikkuneidit kaipaavat molemmat kehätottumusta.

Tuuli esiintyi tosi hienosti, tarjosi vapaasti seisomista ja ravasi kauniisti. Se kuitenkin jostain syystä alkoi epäilemään tuomarin aikeita ja luimisti hieman. Luulen kyllä sen johtuneen tuomarin todella varovaisesta lähestymistavasta :D Tuuli vähän hämmentyi että mikäs tässä nyt mättää. Sininen nauha saatiin, ja kokoomakehässä lennettiin ulos.

 photo susanna2_zpsf7ce8a36.jpg
Tuuli (Seinäjoki KR)

Romppu ei jostain syystä kestänyt seisomista yhtään. Koira oli kyllä muutenkin ihan jäässä kylmässä maneesissa ja tärisi koko ajan, mutta alkoi myös väistämään asettelua. Myös vapaasti seisominen meni plörinäksi kun koira painui täristen kasaan. Toivottavasti se tajuaa kasvattaa paksumman turkin talveksi! (Tuulilla ei ollut kylmä.)

Liikkeessä Romppu oli upea, innostui oikein heiluttamaan häntääkin! Punainen nauha saatiin mutta jäätiin ilman sijoituksia.

 photo susanna1_zps93b4c0dd.jpg
Tuuli (Seinäjoki KR)

Oli kuitenkin loistavaa treeniä, huomaa että etenkin ärrä on tosi herkkä tuollaisissa tilanteissa. Sen näyttelyura tuskin on kovin loistokas, mutta onhan se hyvä tottua kaikenlaisiin tilanteisiin :) Tuuli on vielä pentumaisen hömppä, eikä aina osaa ihan keskittyä.

Kuvituksena muutama kuva Tuulista Seinäjoen näyttelyssä. Sain ne tällä viikolla käsiini, kiitos Taijalle kuvista. Valaistus oli erittäin haastava!

2 kommenttia:

  1. ääää aivan ihana banneri :O Tosi mielenkiintoinen ja kivan oloinen blogi. Liityin lukijaksi:)

    VastaaPoista