19.9.2015

Mätsärit x2

Tämän kuukauden aikana ollaan Nitan kanssa pyörähdetty jopa kaksissa mätsäreissä! Ehkäpä niissäkin jaksaa taas aktiivisemmin kulkea, kun on pentu kasvamassa, Nita kun ei varsinaisesti harjoitusta tarvitse.

Metsästysseuran järjestämässä mätsäristä jäi kyllä vähän huono fiilis. Siellä oli metsästyskoirille oma luokka, joten mielenkiinnolla tapahtumaan lähdettiin. Tuomari ei kuitenkaan koskenut yhteenkään koiraan, saati juoksuttanut niitä. Eli ainakaan kokemusta ei kerääntynyt. Lisäksi kehät olivat ihan supermyöhässä - ja tapahtuma järjestettiin keskellä viikkoa. Taisin olla kotona puoli kymmeneltä illalla, vaikka me ei edes sijoituttu :D Nita kuitenkin esiintyi tosi kauniisti ja sen liikkeissä oli hyvä draivi!

 photo IMG_2263.jpg
Kuva: Taija Linna
Toinen Match Show olikin jo huomattavasti mukavampi kokemus, saatiin nauttia tosi kauniista kesäsäästä! Myös järjestelyt toimivat hyvin, ja päästiin kotiin ajoissa. Tuloksenakin oli isojen koirien PUN3, mikä yllätti täysin :) Nita oli jotenkin vaisu, epäilen että se oli väsynyt Hertan takia.

Palkintoja oli ihan kivasti, mutta ne olivat suunnattu kirjaimellisesti isoille koirille joten jouduin laittamaan ne kiertoon. Päivä oli kuitenkin mukava, ja saatiin viettää Nitan kanssa kahdenkeskeistä aikaa tämän pentuarjen keskellä.

 photo IMG_3208.jpg
Kuva: Taija Linna
Kuvat on Taija Linnan käsialaa, ja ne on otettu ensimmäisenä mainitussa mätsärissä. Mä olen jotenkin laiskistunut, enkä itse jaksa ottaa näihin tapahtumiin kameraa mukaan. Palkintokuvienkin ottaminen on jotenkin jäänyt. Täytynee ryhdistäytyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti