25.7.2016

Helteinen mätsäripäivä

juliste_paino

Viime lauantai vierähti hyvin helteisessä säässä mätsärissä. Tällä kertaa olin kuitenkin järjestäjän roolissa, ja Hertta veteli sikeitä kotona. Opiskelen siis ammattikorkeakoulussa tapahtumatuottajaksi, ja meillä on aika paljon itsenäisiä tuotantoja merkitty hopsiin. Koiria harrastavan luokkakaverin kanssa sitten joskus mietittiin, että pitäisikö meidän järjestää kesällä match show. Mikäs sen mukavampaa, kuin yhdistää koulutyöt rakkaaseen harrastukseen! Myös opettaja näytti idealle vihreää valoa - ja oli siitä itseasiassa aika innoissaan. Kuulemma kiva välillä arvioida ihan toisenlainen tuotanto.

137
BIS-Kehän tunnelmia. Kuva: Katri Hautala
Haluttiin ehdottomasti järjestää hyväntekeväisyysmätsäri. Pyöriteltiin erilaisia kohteita mielessä jonkun aikaa, mutta Seinäjoen eläinsuojeluyhdistys valikoitui yhteisestä päätöksestä meidän kohteeksi. Näin opiskelijana ei itselläni ole varaa antaa omistani, mutta pienellä työpanoksella ja omalla tietotaidollamme saatiin kerättyä mukava summa hyvään tarkoitukseen. :)

Saatiin työparini Amandan kanssa mukaan tosi mukava määrä sponsoreita, ja mielestämme palkinnot olivat tosi onnistuneet. Saatiin palkinnoista kiitosta myös tapahtuman Facebook-sivulla. Tapahtumaan ilmoittautui lopulta 98 koirakkoa, joten voin sanoa että tavoitteeseen päästiin! Odotuksemme oli nimittäin 100 koirakkoa, ja sillä laskimme esim. tarvittavien nauhojen ja numerolappujen määrät.

bis1
Tuomarit ja BIS1 Kääpiösnautseri Ramon. Kuva: Katri Hautala
Aamun järjestelyt sujuivat paikanpäällä todella hyvin, olihan meillä mahtava tiimi kasassa. Oltiin myös Amandan kanssa tehty asiat etukäteen niin valmiiksi kuin voitiin, joten mätsäripäivälle ei jäänyt muutakuin tapahtumapaikan kasaaminen. Meillä oli käytössämme kaksi ilmoittautumispöytää, eikä jonoja ehtinyt syntyä yhtään. Siitäkin saimme kiitosta - päivä sujui hyvin aikataulussa, eikä kenenkään tarvinnut siinä helteessä odotella liian pitkään.

Tapahtumapaikalle olimme järjestäneet Seinäjoen eläinsuojeluyhdistyksen pitämään buffettia, mikä helpotti myös meidän työsarkaamme. Sesy sai pitää myös buffetin tuotot itsellään, ja kaikki saivat keskittyä täysillä omiin hommiinsa. Lisäki Kennel Sumuvuoren oli paikalla myymässä tarvikkeita sekä ruokaa.
WhatsApp-Image-20160722
Palkintoja. Olin tosi tyytyväinen meidän ruusukkeisiin, joihin saatiin sponsorointina mahtavat tarrat.
Itse jännitin eniten tapahtumasta tulevaa palautetta, sillä koiraihmiset osaavat kyllä sanoa jos joku mättää. Tähän saakka palaute on ollut oikeastaa vain positiivista, ja se kyllä lämmittää mieltä suuresti. Tälläiset hyvän mielen tapahtumat on niin parhaita, ja on mukava saada oikeasti palautetta omasta työstään.

Ainiin, kun puhuin helteestä.. Muistakaa käyttää aurinkorasvaa! Mun hartiat, rintakehä ja selkä on vieläkin todella kipeänä. Ja kaupan päälle sain mukavan kuvion pitsiselkäisestä mekosta.

WhatsApp-Image-20160725 (1)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti