6.11.2016

Mätsäröimässä Tampereella

Hertta kävi taas kerran kehäkettuilemassa, tällä kertaa ihan vaan Match Show:ssa. Ehtikin muutama kuukausi vierähtää, kun viimeksi mätsärissä käytiin. Silloin käytiin extempore Vaasassa ja Hertta oli BIS 1.

Tällä kertaa oltiin viettämässä viionloppua Tampereella, ja päätettiin pyörähtää myös mätsärissä kun sellainen järjestettiin. Saatiin oikein hyvää harjoitusta messaria varten. Luin tapahtuman facebook-sivulta, että palkintona olisi mm. lahjakortteja koirauimalaan. Vitsillä sitten heitin että nyt käydään nappaamassa Hertalle lahjakortti, niin päästään vihdoin kokeilemaan sitä uimista!

liike2 (2)

Mätsäri oli mukavan lyhyt, eikä odottelua juuri ollut. Koiria oli ilmoitettu melko vähän, isoissakin taisi olla vain 12 osallistujaa. Hertan parina oli keeshond, ja molemmat esiintyivät hyvin. Saatiin kuitenkin punainen nauha, ja tuomari kehui kovasti liikkeitä. Punaisten kehässä meidät sitten käteltiin ykköseksi, mikä tuli mulle ihan yllätyksenä! Hertta esiintyi tosi hienosti. Se piti itsensä koko ajan ryhdikkäänä ja malttoi seisoa paikallaan. Neiti myös laittoi ravissa parastaan, ja selvästi nautti esiintymisestä. Häntä heilui ihan hullusti, kun oli niin kivaa.

30488762510_c174d445c5_o

BIS-kehässä oli kahdeksan koirakkoa, kun sinne osallistuivat myös sinisten voittajat. Hertta jaksoi esiintyä yhtä pirteästi edelleen. Ainoastaan turhan kesyt varikset härnäsivät hurjaa lintukoiraan steppailemalla kehässä :D

lintu

Pitkän pohdinnan päätteeksi tuomarit kättelivät Hertan voittajaksi! Kaikki kehuivat neidin liikkeitä. Palkinnoksi saatiin lahjakortti koirahierontaan. Sekin tulee varmasti tarpeeseen! Nämä käytännölliset lahjakorttipalkinnot on kyllä ihan parhaita, koska niille on aina käyttöä.

liikkeessä
Pohdin mätsärin jälkeen, että Hertta on sijoittunut melkein kaikissa mätsäreissä joihin ollaan osallistuttu. Yhdessä ainoassa Herttaa ei ole sijoitettu ollenkaan. Palkintopossu! :D Nyt kun se on aikuistunut, ja malttaa käyttäytyä kehässä hyvin niin ollaan päästy liihottelemaan bis-kehiinkin. Vielä kun se joku päivä saisi jotain oikeastakin koiranäyttelystä. ;)

Postauksen kuvat: Eetu Sällinen

1 kommentti: