14.12.2016

Katsaus viimevuoden tavoitteisiin

nitajahertta

Nyt kun tuo vuoden suurin koiratapahtuma on ohi, voidaan katsaista miten alkuvuodesta asetetut tavoitteet oikein toteutuivatkaan...

Nita:
"- Rally-tokosta RTK1
- Veteraaniluokan korkkaaminen näyttelyissä. Yksi ROP-veteraani olisi kiva.
- Muutama match show"


Nitan kanssa käytiin ahkerasti rally-tokon viikkotreeneissä, ja niin vain saatiin RTK1 kasaan. Mielestäni vielä oikein hienoilla tuloksillakin (2x92p ja 89p). Veteraaniluokka korkattiin erikoisnäyttelyssä, joka jäikin Nitan ainoaksi näyttelyksi. Sieltä tuloksena EH ja luokkavoitto, jäi ne ropit tältä vuodelta saamatta :D Mätsäreissä käytiin ihan vaan muutamassa, ja ainakin yhdessä tuli sijoitus veteraaniluokassa!

Hertta
"- Tokon aloittaminen
- Agilityn alkeiskurssi
- Virallisissa näyttelyissä pyörähtäminen
- Lähialueen mätsäreihin osallistuminen"


Hertan kanssa tuli tehtyä vähän kaikenlaista. Tavoitteet eivät olleet korkealla, ja omat odotukset kyllä ylittyivät moninkertaisesti! Alkuvuodesta käytiin yksi tokokurssi ja pentuagilitykurssi koirakoulu Fiiliksessä. Loppukesästä saatiin vihdoin paikka oman seurani, lakeuden agilityurheilijoiden, agilityn alkeiskurssilta. Siellä ollaan harjoiteltu agilityä siitä saakka, ja kehitystä on tapahtunut tosi paljon. Agilityä jatketaan vielä ensi vuonnakin, tokoa ja rally-tokoa ollaan tehty lähinnä vaan kotona.

Virallisissa näyttelyissä pyörähdettiin seitsemän kertaa. Sitä ennen kuitenkin osallistuttiin kahdesti epäviralliseen pentunäyttelyyn. Irlanninsetteriyhdistyksen järjestämässä Open Show:ssa Hertta oli ROP-pentu ja lopulta vielä BIS2-pentu. Jyväskylän pentunäyttelyssä Hertta oli VSP-pentu. Näyttelyura alkoi  siis oikein hienosti! Virallisissa näyttelyissä saldoksi saatiin 3xEH, 4xERI ja 2xSA sekä tietysti JV-16 titteli. Olen tosi ylpeä Hertasta, ja innolla jo odotan tulevia näyttelyitä.

Mätsäreitä kierrettiin jonkun verran, sillä treeni tuli juniorille tarpeeseen. Laskujeni mukaan osallistuttiin yhteensä seitsemään mätsäriin, joista kuudessa Hertta sijoittui :D Tuloksina 2xBIS1, BIS2, BIS3, 4xPUN1, PUN2 ja PUN4.

suskijasetterit_full

Tässä vielä meidän vuoden yhdeksän parasta instagram -kuvaa. Jos et vielä seuraa Herttaa ja Nitaa siellä, niin nyt olisi sopiva hetki ;) Meillä oli kyllä ihan loisto vuosi. Rustailen vuoden 2017 tavoitteet omaan, erilliseen postaukseensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti