9.5.2017

Tampere KV 2017

Sunnuntaina kello herätti pitkästä aikaa jo kuudelta aamulla ja matkaan kotoa lähdettiin puoli kahdeksan aikaan. Tampereelle päästiin hyvissä ajoin ja kasvattaja vielä hieman siisti Hertan turkkia. Hertta on tottunut käsittelyyn ja se on käynyt muutamaankin otteeseen kasvattajan luona trimmissä. Sen lisäksi olen melko säännöllisesti itse siistinyt sen tassuja ja leikannut kynnet noin kerran viikossa. Lauantaina kun pesin ja valmistelin Herttaa näyttelyyn, päätti se ettei tassuihin saa koskea saksilla. Koira veti aiheesta ihan hirveät draamat, kiljui ja riuhtoi. Sormilla sain tassuja painella ja tunnustella, eikä se tuottanunt mitään ongelmaa. Sunnuntaina näyttelypaikalla sama draama jatkui, mutta onneksi tällä kertaa ei tarvinnut yksin yrittää sekä pitää koiraa että sohia niillä saksilla. Kun Hertta sitten tajusi ettei rimpuilu auta, se rauhoittui ja antoi kiltisti leikata tassukarvojaan. En vieläkään tajua, mistä se tälläisen tempun meni keksimään.

Kehässä Hertta käyttäytyi tavalliseen tapaansa kiltisti ja esiintyi reippaasti. Olisin toivonut siihen ehkä hitusen enemmän energiaa kuitenkin. Seisottaessa huomasin että matto luisti aika paljon, enkä saanut takajalkoja venytettyä tarpeeksi ilman, että tassut alkoi liukua ikävästi taaksepäin. Tuomarina meillä oli Vretenicic Miodrag Montenegrosta.

"Good size. Very nice body. Good condition. Good temperament. Nice head. Correct bite. Correct neck. Good angulations. Good movement and handling. Good coat." NUO-ERI NUK1 SA

Kuvat on Vaasa KV:sta

20170408 Hallista-1084


20170408 Hallista-1086

20170408 Hallista-1085

Seuraavaksi vuorossa on erikoisnäyttely 10.6 sekä Tuurin miljoonakoira 11.6.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti