17.1.2011

Ihana Nita!

Tultiin just Mistyn & Nitan kanssa iltalenkiltä, jonka päätteeksi jäin vielä tuohon pihaan tekemään tokojuttuja Nitan kanssa. Ilmoitin neidin pari päivää sitten alkavalle Tokon alkeiskurssillekkin, joten pitäähän meidän nyt vähän muistella juttuja, joita taidettiin viimeksi kesällä treenata ihan kunnolla.

Tänään harjoiteltiin luoksetuloja niin että tulee istumaan suoraan eteen. Aluksi Nita oli epävarma, ja ensimmäisellä kerralla jouduin huikkaamaan kahdesti "tänne", että tuli. Sitten kun tajusi jutun niin alkoi löytymään vauhtia ja lähti heti kutsusta tulemaan luokse. Otettiin vähän seuraamistakin ja lopuksi riehuttiin lumessa (lue= heitin lumipalloja uppohankeen, Nita juoksi niiden perässä ja söi lunta :D ). Menin ovelle, kun tuo ei malttanut tulla sieltä kinoksesta millään pois, sanoin "tänne" ja sieltähän se tuli kuin rasvattu salama, jee!

Treenattiin me viimeviikollakin parina päivänä, lähinnä seuraamista. Nita on alkanut edistämään kamalasti ja keksin siihen syyn: Olin palkannut pitkään vain seuraamisesta enkä ollut ottanut pysähdyksiä ollenkaan. Naksutin kehiin ja johan rupesi pylly putoamaan nopeasti maahan ja edistäminen loppui! Myös sivulletulo korjaantui suoremmaksi. Ei se nyt ihan paimenten laialla mun reiteen nojaa mutta mitäpä pienistä.

Jonkunn aikaa ollaan treenattu myös maahanmenoa, lähinnä ruokailun yhteydessä. Aluksi toki naksuttelin että tajusi käskyn. Nyt menee aika nopeasti maahan, ainakin kun on ruokakuppi nokan edessä ;)

Photobucket

Photobucket

2 kommenttia:

 1. (lue= heitin lumipalloja uppohankeen, Nita juoksi niiden perässä ja söi lunta :D )
  Ei hitsit, tuli heti mielikuva sekopäisestä lumessa hyppelevästä koirulista.. :''D

  Pst, ihana tuo löhöilykuva, kunnolla ketarat ojossa! Kyllä tuli päivän naurut! ;3

  VastaaPoista
 2. Sulkasato/ No sellanen se olikin! :D Vitsi kun oli niin pimeää, pitäis koittaa joskus ottaa videolle. Se on ihan hirvee pallohullu - ja lumipallotkin kelpaa.

  Haha, Nita nukkuu melkein aina noin, varsinkin tuolla korissa :'>

  VastaaPoista