31.1.2011

Jyväskyläilyä

Perjantaina me hypättiin Nitan kanssa junaan joka suuntasi kohti Jyväskylää. Matka kesti kevyet kolme tuntia, mutta me selvittiin kunnialla! :D Nita oli toista kertaa junassa, tällä kertaa kuitenkin se oli vähän pirteämmällä tuulella eikä paikoillaan makoilu olisi huvittanut sitten yhtään. Loppumatkasta se kuitenkin tunki syliin ja nukahti siihen, oltiin varmaan aika hupaisa näky, ainakin katseista päätellen. Nita kun ei ole ihan kokoluokkaa sylikoira...

Jyväskylässä Aino oli meitä asemalla vastassa ja hypättiin bussiin, Nitalle ihan uusi kokemus. Häntä karkasi takatassujen väliin kun jännitti matkustaa epätasaisesti & kolisevassa bussissa. Partacollie Ronja oli Nitalle jo ennestään tuttu kaveri, mutta puolisokea kääpiösnautserivanhus Lilli oli ihan uus juttu. Ilta meni aika rauhallisesti, koirat välttelivät toisiaan kun eivät vielä uskaltaneet mennä toistensa lähettyville.

Lauantaina herättiin yhdeksän aikaan ja lähdettiin kiertämään jotain järveä (?). Koirat sai juosta vapaana eikä Nita ihme kyllä lähtenyt painamaan sen kauemmaksi. Teki pyrähdyksiä ja hyppi välillä kinoksiin mutta jäi aina sopivan matkan päähän odottamaan.
Iltapäivällä suunnaksi otettiin koirapuisto - Nita pääsi kokeilemaan sellaistakin ensimmäistä kertaa elämässään! Aluksi jänskätti kun vieraita koiria oli joka puolella. Pian neiti kuitenkin rohkaistui ja lähti leikkeihin mukaan. Nita on kyllä ihan huippu koira, se on niiin sosiaalinen ja mukautuva tilanteeseen kuin tilanteeseen :)

Sunnuntaina sitten taas istuskeltiin linja-autossa ja junassa, jossa saatiin osaksemme huomiota niin kanssamatkustajilta kuin konnariltakin. Joku pikkupoika tosin hyökkäsi silittelemään Nitaa mitään kysymättä - teki mieli sanoa sille että varo se puree, vaikkei tosiaan tee sitä. Olisi vain kiva jos ihmiset viitsisivät kysyä ennenkuin käyvät käsiksi..

Kaikinpuolin meillä oli kuitenkin ihan huippu viikonloppu, kiitos Ainolle ja hurtille!

Photobucket
Ronja, Nita ja joku random

Photobucket
Nitan uusi kaveri koirapuistosta :D

Photobucket
Ronja (ja Nita.. )

Photobucket
Ronja & Aino <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti