2.1.2011

Näkötornilla

Tänään lähdettiin käymään koirien kanssa näkötornilla. Jätettiin auto kauemmaksi ja käveltiin pikkutietä pitkin, jokseenkin upottavassa lumihangessa, sinne tornille. Koirat juoksivat vapaana ja kävivät välillä ympäröivässä metsässä jossa oli ihan kivasti lunta. Hyvää lihastreeniä ;) Moonaa tosin ei huvittanut hirveästi juosta, varsinkaan siellä metsässä. Se vaan ravasi tyytyväisenä jälkiä pitkin..

Näkötornilla kaikki muut kapusivat ylös paitsi Misty, joka viimeksi liukastui niissä portaissa Nitan takia. Se raukka löi päänsä toisen tasanteen aitaan, ensin liuttuaan ne rappuset alas.. Misty kiipesi takaisin ylös ja yritti mennä alas hitaammin mutta liukastui silti. Näkötornin luona oltiin hetken, räpsin noista muutamat kuvat ja lähdettiin takaisin autolle. Max teki tapansa mukaan vähän pidemmän lenkin, kun tajusi että ollaan pian perillä. Odoteltiin herraa hetken ja lähdettiin takaisin kotiin päin.

Nyt illemmalla Misty on vähän ontunut toista etutassuaan, liekö mummo revitellyt liikaa siellä hangessa. Toivottavasti menee parin päivän levolla ohi!

Photobucket
Äiti & tytär

Photobucket
Moona

Photobucket
Nita

Photobucket
Nita

Photobucket
Moona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti