6.2.2011

Haaste!

Laura & Minttu-sheltti haastoivat kaikki kanssabloggaajat esittelemään koiriensa tarvikkeita, ja koska mulla ei nyt ole ollut mitään postattavaa (huomenna saatte ehkä toko-postauksen!) niin otin haasteen vastaan. Tavaroita etsiessä mä tajusin että niitä on kyllä ihan hirveästi, mutta onhan koiriakin neljä.. Tässä kuitenkin kuvia ja vähän selostuksia meidän kamppeista. Mäkin voisin haastaa kaikki jotka postauksen haluavat tehdä ;)

Photobucket
Aloitetaan vaikka näillä näyttely/turkinhoito jutuilla. Vasemmalla muutama erilainen näyttelyhihna. Musta ketjullinen on ehdoton lemppari, sillä ole näyttänyt oikeastaan Maxia ja joskus Moonaakin. Siitä seuraava musta kangas-mikä-lie-hihna on yleensä Moonalla. Ruskea on meidän irlanninsetterin aikainen, siitä löytyy myös valkoinen versio jota käytän aina Nitalla mutta enpä tietenkään löytänyt sitä mistään. Se on kuitenkin erittäin kätevä! Sitten tulee joku hoitoaine, minkä pitäisi suoristaa turkkia. Ainut vaikutus taitaa olla lattian muuttuminen liukkaaksi kun tuolla suihkii. Sitten on shampoo, jonka ostin Seinäjoen KVsta. En oo vielä kokeillut, mutta lähinnä Nitalle tuo kun se on valkoinen. Kampa ja karsta sekä kynsisakset joihin Nita on kokeillut hampaitaan (niinkuin tuohon kampaankin... )

Photobucket
Jatketaan kaulapannoilla. Nahkapantoja löytyy kolme kappaletta, neljäskin pitäisi varmaan hankkia. Noita pinkkejä on kaksi kappaletta, samoin kuin vihreitäkin oli mutta eräs pikkuneiti sen aikoinaan paloitteli.. Värikäs on Nitan pentupanta, tuohon lukkoon en nykyään luottaisi vaikka ei Nita hihnassa kiskokkaan. Vaaleanpunainen enstex-panta on tilattu Hertta-vaatteilta ja niitä on toinenkin kappale, mutta en muistanut ottaa kuvaan. Tosi käteviä agilitytreeneihin, kun pitää saada panta nopeasti pois päästä. Mustalla pannalla opeteltiin hihnassakävelemistä Nitan kanssa (ei kuristanut, mutta metalliääni auttoi!), nykyään harvemmin käytössä.

Photobucket
Hihnoja löytyy aikalailla, lähinnä perus nahkahihnoja ja noita noutajataluttimia kaikissa eri väreissä. (pari mustaa, oranssi, vihreä, punainen..) Tosi käteviä maastossa ja pellolla - mahtuu taskuun ja helppo ottaa pois/laittaa koiralle. Kuvaan otin vain muutamia hihnoja, ja tuon pinkin nahkahihnan joka oli Nitalla pentukäytössä. Tuo ruskea ohut nahkahihna on tosi kätevä tottistreeneissä ja lenkeilläkin tulee paljon käytettyä. Tarvittais kyllä edustushihnat.. :D


Photobucket
Löytyy meiltä pari mantteliakin, ja itse tehty kurapuku mikä ei kyllä koskaan ole ollut kummoisessa käytössä.. Maastokuvioinen mantteli on aika turha kun ei peitä takajalkojen lihaksia, mutta ruskea BF-mantteli on kätevä agitreeneissä, pitää kaikki lihakset lämpimänä.

Photobucket
Oransseja liivejä oli vielä muutama enemmän, koska noi on ihan välttämättömiä maastossa. Keltaiset on vaan heijastinliivejä joita on talvisaikaan käytetty lenkeillä. Toi tassukuvioinen taitaa olla Clash olshonilta ja maksoi alle 2€.. :D

Photobucket
Sitten jotain wnb-koulutusjuttuja. Haukunesto/sitruunapanta on auttanut turhaan haukkumiseen, naksutinta käytetään Nitan kanssa aktiivisesti temppujen opettelussa. Pari koirapilliä jotka kulkee mukana pelloilla ja maastossa kun ääni ei välttämättä kanna tarpeeksi, varsinkaan vastatuulessa. Pari oranssia damia joilla harjoitellaan kesäisin vesinoutoa ja sitten puinen noutokapula. Meillä on myös pari riistapukkiakin (kapula, jossa linnunsiipi) mutta en viitsinyt ottaa kuviin.

Photobucket
Ruokakupit! Neideillä on tollaset identtiset, Nitan kuppi on ainut jossa tuo musta liukuestosysteemi vielä paikallaan. Maxilla on vähän erimallinen, mutta sen kanssa on samaa sarjaa vesikuppi..

Photobucket
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä lelut. Nita on varmaan ainut joka näillä oikeasti edes leikkii. Sillä on myös aika muhkea tennispallovarasto, joista suurinosa jäi lumen alle. Muumi & Kissa-pehmot se on löytänyt itse varastosta (:D..) ja koska ne oli sen käsittelyn jälkeen aika huonossa kunnossa niin jätettiin ne neidille leluiksi. Sorsa on ehdoton lemppari, kulkee mukana treeneissä palkkana. Vinkulelut on enemmän Mistyn mieleen, mutta ne aiheuttaa aina välillä valetiineyttä ja pitää takavarikoida.

Tässäpä nämä meidän jutut, vaikka aika paljon jäikin kuvaamatta. :)

2 kommenttia:

  1. Tsihi, eksyimpä nyt lukemaan tätä teidän blogia ja tuo oli kyllä hauska haaste! Nyt olen alkanut innostumaan näistä blogeista ja oli pakko lisätä kirjainmerkkeihin ^^) Jos saisi omankin aikaiseksi!

    Terv. Johanna ja hiskipiskit

    VastaaPoista
  2. Johanna/ Kiva kuulla! Toivottavasti saat sen omankin blogin niin pääsee seurailemaan ;)

    VastaaPoista