26.6.2011

Juhannuksen agitreenit

Lähdettiin perjantaina päivällä Emman ja koirien kanssa kentälle treenaamaan. Mulla oli mukana myös Moona, en kyllä tiiä miksi :D Mutta sen kanssa on kyllä kiva tehdä, kun se kuuntelee niin hyvin. Ilma oli kiva, aurinko paistoi mutta ei ollut silti tuskaisen kuuma vaikka kenttä onkin sellasen hiekkamontun pohjalla, jonne ei tuule YHTÄÄN.

Tein eka sen viimekertasen radan, koska halusin ottaa sitä myös Moonan kanssa ja se oli Emmankin mielestä ihan passeli. Mulla ei oo nyt mitään erityisiä ratapiirroksia edes siitä toisesta pätkästä mikä tehtiin, kaivoin sen ennen kentälle lähtöä jostain päin nettiä. Siinä tehtiin kuitenkin sellanen kinkkinen juttu, että laitettiin putki puomin alle ja voi että se oli Nitan mielestä vaikeeta. Vaikka ohjasin sen ihan putken suulle asti niin aina piti mennä kontaktille seisomaan tyhmänä. "En mä nyt putkeen halua, tää on kivempi!"

Tässä kuitenkin pari videota, joista tuo yksi Nitan kolmen hypyn ohjausjuttu on siitä ratapätkästä jota tehtiin.Mites tuo Moonan kontakti? :D komeasti loikka yli ja sai vielä kehutkin siitä. Onneksi ei aiota kisata, kunhan koiran iloksi raahailen sitä treeneihin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti