5.6.2011

Mänttä-Vilppula ryhmänäyttely

Tänään pyörittiinkin pitkästä aikaa ihan oikeissa näyttelyissä. Tuomarina oli tällä kertaa Eeva Anttinen. Mukana oli vaan Nita, mutta kehään oli ilmoitettu myös Moonan viimekesän pentueesta kaksi sänkipellon kasvattia: Offroad, tutummin "Uuno" sekä Otto. Kummatkin esiintyivät nätisti, vaikka kehässä oli kaksi harjoitusarvostelijaa ja yhteensä kolme ihmistä kopeloi koiria samaan aikaan. Uuno sai tulokseksi H ja Otto EH.

Nitaa alkoi jännittää kun niin monta ihmistä pyöri ympärillä, mutta antoi nätisti tutkia itseään ja malttoi pysyä muutenkin hyvin paikallaan. Se tosin ei ollut oma iloinen itsensä, eikä häntä juuri heilunut. Nitakin sai EH, toinen avoimen luokan narttu sai ERIn mutta ei SA'ta, eikä siis englanninsettereille jaettu tänään Sertiä ollenkaan. Buu :D

Nitan arvostelu näytti tältä:
"Femiininen pienokikoinen. Riittävän pitkä rungoltaan. Sivusta oikealinjainen, kaula riittävän pitkä. Pää, jonka kuonon tulisi olla täyteläisempi. Korvat oikein. Etuasentoiset kavat, suorat etu-. niukat takakulmaukset. Hyvät käpälät. Riittävä rintakehä, paitsi eturinta puuttuu. Löysyyttä kyynärpäissä. Normaalit vapaat liikkeet. Lantion tulisi olla pidempi & loivemmin viettävä. Pehmeä, niukkahapsuinen, suora karvapeite "

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Sänkipellon Otto

Photobucket
Sänkipellon Offroad, "Uuno"

Photobucket
Uunon liikeet

4 kommenttia: