30.9.2011

Mätsäreitä ja lihasjumeja

Maanantaina Misty löysi kivan pellon joka oli täynnä fasaaneja. Vanha rouva meni iha villiksi ja unohti omistavansa korvat, joten siellä se iloisesti ajeli fasaaneja ylös eikä osannut lopettaa. Tämän jälkeen kotona Misty nukkui tyytyväisesti parin tunnin päikkärit, joiden jälkeen se ei meinannutkaan päästä enää ylös saati kävelemään. Rappuset varsinkin tuottivat ongelmia, ja mun kävi koiraa niin kovin sääliksi. Se ei millään malttaut pysytellä aloillaan vaan seurasi mua kuin hai laivaa, vaikka kävely oli niin vaivalloisen näköistä. Onneksi seuraavana päivänä se oli jo paljon parempi, loppuviikon se kävelikin normaalisti. Ei vaan koira voi ymmärtää ettei kroppa enää pysy tollasessa menossa mukana..

Photobucket
raasu Misty!

Tässä on ollut myös pari mätsäriä joissa ollaan Nitan kanssa käyty treenaamassa tulevaa Seinäjoki kv näyttelyä ajatellen. Teuvalla 7.9 suoriuduttiin sateesta huolimatta isojen punaisten nauhan saaneiden toiseksi! 24.9 järjesetyssä mätsärissä saatiin punainen nauha ja hirveästi kehuja Nitan lihaksista yms. Tuomari myös kovin kehui että tasapainoinen ja ulkoisesti hyväkuntoinen, sekä terverakenteinen koira. Ei kuitenkaan nauhakehässä sijoituttu, mutta kehän jälkeen tuomari tuli kehumaan, kertoi että olisi tahtonut sijoittaa ja käski menestyä virallisissa näyttelyissä.. :D

Taija otti Nitasta uusia seisotuskuvia, kiitos kovasti siis hänelle! Tulikin tarpeeseen :)

Photobucket
(c) Taija Linna / www.setteri.com

Photobucket
(c) Taija Linna / www.setteri.com

Max & Moona kotiutuivat tänään ruotsista, jossa järjestettiin pohjoismaisten englanninsettereiden maaottelu! Kirjoittelen siitä vielä myöhemmin erillisen postauksen kun saan kuvia. Tulossa on myös "päivä kuvina" -postaus, kunhan ehdin vain olemaan koko päivän kameran ääressä :D

2 kommenttia:

  1. mikä sattuma, mä tänään aamulla kun heräsin niin mietin et pitääs pistää "päivä kuvina" postaus:D..mut joo tosi hyvä idea, toivottavasti teet sen lähiaikoina!:)

    VastaaPoista
  2. Huiskuhantamme/ haha! no Katikki meidät haastoi muutama viikko sitten tollaseen, mutta en oo vielä oikein ehtiny toteuttamaan. :)

    VastaaPoista