9.10.2011

TopCanis hallin avajaiset.

Photobucket
(c) Siru Kivipelto

Pro Agility WikingS, lyhyemmin PAWS, avasi kuun alussa koiraurheiluun tarkoitetun TopCanis areenan Maalahteen, jossa on noin 1000m² tilaa harrastaa eri lajeja ympäri vuoden. Halli pelasti täysin mun talven! Me päästään Nitan kanssa kerran viikossa treenaamaan lämmitettyyn halliin. Tämä on kyllä niin luksusta kun ei tarvitse unohtaa agilityä koko talveksi, tai juosta näin syksyllä kilpaa auringonlaskun kanssa, pukea miljoonaa vaatekertaa ja jäätyä silti... <3

Lauantaina 1.10 lähdettiin Nitan kanssa ajelemaan kohti Maalahtea jossa hallin avajaisten kunniaksi järjestettiin epäviralliset agilitykisat. Saavuttiin paikalle aikalailla möllien aloittaessa ja odoteltiin kisaavien rataa. Ilmoitin Nitan myös hyppyradalle ja päivä kyllä venähti tosi pitkäksi, Nita tais olla aika kyllästynyt odotteluun. Neiti oli jokseenkin laama, ja mä itse vähän hämmennyin kun se ei irronnutkaan tavalliseen tapaan, mm. putkissa se oli tosi hidas! Veikkaan kyllä osasyyksi sitä, ettei me olla ikinä kisattu saati treenattu hallissa.

Kilpailevien radalta meille napsahti hylky väärästä radasta. Oon kyllä ihan tyytyväinen, vauhdista huolimatta. Nita lähti tosiaan muurilta tuonne ykköshypylle, vaikka tarkoitus olisi ollut mennä putkeen. En tiedä miksi se päätti kiertää ylimääräisen hypyn kautta, vaikka odottelin putken suulla..

Photobucket
Kilpailevien rata.

Hyppäriltä meille ei tullut muutakuin yliaikaa (melko reippaasti...). Olin kyllä tyytyväinen meidän ratoihin, vaikkei noilla tuloksilla sijoituksia herunutkaan. Ihan pieniä virheitä ainoastaan, nekin mun mokia.

Photobucket
Hyppyrata

Maanantaina 3.10 me aloitettiin treenit kolmen hengen ryhmässä tuolla Maalahdessa. Joudutaan ottaa vähän takapakkia kepeillä, koska olen opettaessa pitänyt kättä liian korkealla Nita loikkii. Tämä hidastaa suoritusta, ja tällä tyylillä on suurempi todennäköisyys että se loikkaa väärään väliin. Nyt siis treenataan keppejä käsiohjauksella, vaikkei sitä ole käytetty kesän 2010 jälkeen ollenkaan. Tässä kuitenkin havainnollistava video jonka kuvasin lähinnä itseäni varten koska kouluttaja komensi, mutta editoin sen myös blogiin!Huomasin myös että lukijoita on tullut lisää, jee! Kommentoikaa taas ihmeessä jos on postaustoiveita. Ainakin päivä kuvina on tulossa, ja aiemmin toivottiin postausta Moonasta jonka toteutin. Teenkö myös muista samanlaisen?

4 kommenttia:

 1. Tunnustus lähtee teille meidän koiraneideiltä! :-)

  http://herttakoiruus.blogspot.com/2011/10/tunnustus.html

  VastaaPoista
 2. Ihana toi yläkuva, kiitos siitä!

  VastaaPoista
 3. Nina/ Mun oli ihan pikapikaa saatava vähän syksyisempi ilme ja päädyin tuohon kuvaan :)

  VastaaPoista
 4. Sait tunnustuksen: http://huiskuhantammme.blogspot.com/2011/10/tunnustuksia.html :)

  /aijaa sä ootkin tämmösen jo saanu..:D

  VastaaPoista