24.10.2011

Minä en unohda sinua koskaan, vaikka en muistaisi omaa nimeäni

Photobucket

Meille on heitetty pariinkin otteeseen kommenttiboksiin tälläinen koirablogeja kovasti kiertänyt tunnustusjuttu. Me saimme omamme cavaliertytöiltä Nekulta, Bellalta & Pepiltä sekä sekarotuiselta Rikulta. Kiitos paljon :) Mä en haasta ketään, sillä kaikki blogit joita luen on tainneet tämän jo tehdä. Kaikki halukkaat lukijat voivat kuitenkin haasteeseen vastata jos innostusta löytyy!
Tunnuksen saaneen pitää;
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

- Mulla on erittäin huono tapa antaa Mistylle tiettyjä etuoikeuksia muihin koiriin verrattuna. Esimerkiksi aamuisin me syödään aamupala yhdessä niin että Misty saa mun leivän jämät ja nuolla viilipurkin. Iltaisin otan sen omassa huoneessa sohvalle kainaloon nukkumaan, vaikka mun piti pitää uusi sohva täysin koiravapaana.. Koirat ruokkiessa saatan myös lisätä sen kuppiin nappuloiden lisäksi jotain hyvää.

Photobucket

- Meillä koirat lenkkeilee todella vähän hihnassa. Jurva on pieni kylä, josta löytyy metsäautoteitä, talvisin moottorikelkkareittejä ja jäälläkin voi pitää koiria vapaana juoksemassa. Syksyisin taas varsinaista lenkitystä ei tarvita, sillä nuo pääsevät maastoon tositoimiin lähes päivittäin. Tietenkin lepopäivät muistaen! Mistyn kanssa oon nyt käynyt hihnalenkillä kun vanhuksen kroppa ei kestä kamalaa revittelyä niin paljon.

Photobucket

- Misty on tosi huono syömään. Olen useaan otteeseen ruokkinut sen kädestä, koska en halua katsoa luuviulua muistuttavaa koiraa joka ei syö moneen päivään. Jos se aloittaa itsenäisesti syömään ruokakupin antaessa, pitää olla lähestulkoon hengittämättä että neiti syö kupin tyhjäksi. Yksikin väärä liike ja se lopettaa. Misty myös luovuttaa heti jos joku toinen koira tulee sen kupille.

Photobucket

- Moona on välillä ihan kamala kukkahattutäti, eikä sille voi muuta kuin nauraa. Se ottaa asiat niin tosissaan! Jos Nita esimerkiksi riehuu, sille riekkumiselle tehdään kyllä loppu ja äkkiä. Jos Moona on sängyllä nukkumassa, se irvistelee ja ärisee muille koirille (ei ihmisille!) jotka uskaltautuvat tulemaan parin metrin säteelle sen valtakuntaa...

Photobucket

- Moonan mielestä mä olen myös välillä ihan hirveekamalarasittavaärsyttävä ihminen. Jos kutsun sitä, se on ihan 110% varma siitä että mä joko 1. pesen sen 2. harjaan sen 3. leikkaan sen kynnet tai 4. teen jotain muuta yhtä kamalaa. Se myös suuttuu helposti, mutta onneksi leppyy yhtä nopeasti (varsinkin ruualla :D)

Photobucket

- Max on oikeasti ihan älytön pehmo, joka kerjää rapsutuksia ja haleja ja RAKASTAA harjaamista. Muille uroksille se tietenkin esittää kovanaamaa joka ei pelkää mitään tai ketään. Se osaa myös testata ja kokeilla, olla ihan hirveän itsepäinen. Se saattaa esimerkiksi iltapissalla vain kuljeskella ympäriinsä pitkin pihaa ja kun minä kutsun sitä, se vain tyynen rauhallisesti vilkaisee kulmien alta sellaisella HV-ilmeellä. Pari kertaa olen hakenut sen korvasta, ja sen jälkeen se taas tulee kiltisti sisälle jonkun aikaa.

Photobucket

- Nita osaa olla aikamoinen draamakuningatar. Yleensä se on lempinimensä mukaisesti aikamoinen "pikkupoika" tai "partiopoika" joka viilettää menemään. Hihnassa se egoilee, mutta auta armias jos joku tulee lähelle, tai varsinkaan takapuolelle. Se alkaa kiljumaan ja huutamaan jos koira on sen itsensä kokoinen tai suurempi, ja piiloutuu mun jalkoihin. Koirapuistossa se ei missään nimessä uskalal ottaa asekeltakaan isojen puolella. Pienten koirien kanssa se touhuaa mielellään, ilman mitään suurempaa showta.

Photobucket

- "Koirat eivät ole koko elämä, mutta tekevät elämästä kokonaisen" on mun mielestäni hyvin sanottu. Oon useasti miettinyt miten tylsää mulla olis, jos en kuluttaisi perjantai-iltoja koiramiitissä, heräisi viikonloppuaamuisin aivan liian aikaisin kisoja tai näyttelyitä varten tai ajaisi arki-iltaisin töiden/koulun jälkeen 40km/suunta agilitytreeneihin.. :D Mä tuun myös niin hyvälle tuulelle kun koirat leikkii keskenään tai tekee jotain hölmöä yhdessä.

Loppuun vielä yksi pyyntö, musta ois tosi kiva jos te lukijat kävisitte äänestämässä mun kuvaa tuossa rajalan kilpailussa! (Vaikkei se koiriin varsinaisesti liitykään.)TÄTÄ tai Kuvaa klickaamalla pääset äänestyssivulle!

3 kommenttia:

 1. Lisäsin bloginne linkkilistaamme. Olen nimittäin ihan ihastunut laumaasi, kerrassaan hurmaavia koiria. (:

  Jos sullakin on jonkun näköinen linkkilista, niin pääsisimme mielellämme kirjoille.

  VastaaPoista
 2. Ooote te kaikki vaan niin hurmaavia <3 Ja aina saa ihailla salaa sohvalla upeita kuviasi. Äänestämässä käyn heti kun pääsen takaisin koneelle joka jaksaa pyörittää tuota sivustoa : D

  VastaaPoista
 3. Juuli/ Kiva kuulla! Meillä ei valitettavasti ole linkkilistaa, mutta muistan teitä jos joskus sellaisen päätän blogiin laittaa :)

  Nea/ Hih, kiitos! :) tähän koitin löytää kuvia, jotka ei ehkä teknisesti ole niin onnistuneita, mutta joista näkyis meidän arki ja koirien luonne/tavat paremmin :D

  VastaaPoista