5.12.2011

Karhunpoika sairastaa....

Maxin etutassu alkoi kipuilla pitkästä aikaa muutama viikko sitten. Alkusyksystä se ontui vähän, mutta lepo auttoi. Sama viimevuonna. Nyt kuitenkaan se ei päässyt jahtipäivän jälkeen edes kävelemään ja se jouduttiin kantamaan ulos tarpeilleen. Se vain makasi ja uikutti hiljaa, koska siihen sattui.

Maxin jalka kuvattiin viimevuonna tuon ontumisen takia, epäiltiin nivelrikkoa. Kuvista ei kuitenkaan ilmennyt mitään, ja ontuminen tosiaan lakkasi levolla ja kipulääkkeillä. Nyt kuitenkin ongelma tuli paljon pahempana, ja
mä ehdotin että ehkä fysioterapiasta olisi apua, jos vika kerran ei ole luustossa. Isän tuttu on eläinten fysioterapeutti ja suositteli samaa, epäillen että jokin jänne tai lihas on paukahtanut paikoiltaan ja siksi kipuilee. Aika saatiin parin viikon päähän, ja sitä ennen Maxille määrättiin kahden viikon Rimadyl-kuuri mahdollisten tulehdusten poistamiseksi, ja ehdoton vuodelepo.

Mä olen puuhaillut viimeviikon opinnäytetyön parissa, ja Max on ollut ahkerana remonttiapulaisena. Misty vaan tahtois tunkea pään liisteriin ja syödä tapettia..

Photobucket

2 kommenttia: