15.7.2012

KLAG 2012

Viikonloppu vierähti melko vaihtelevassa säässä Kokkolassa KLAGissa. Olin ilmoittanut Nitan neljälle radalle, joista yksi oli hyppyrata.

Lauantaina B-radan startti alkoi yhdeksältä, auringon paistaessa ja lämpötilan pysytellessä inhimillisissä rajoissa. Rata oli ihan mukava, mitä nyt siitä muistan. Vitonen tuli kiellosta (putki?), lisäksi aika reilusti yliaikaa. Ihanneaika oli 54s. ja meidän laamasuoritus kesti 65,49s.. Tulos oli 16.49.

C-rata alkoi vasta 16:30 joten lähdettiin kaverini kämpille hengaamaan ja nukuttiin parin tunnin päikkärit. Kun päästiin pois kisapaikalta, alkoi hillitön rankkasade ja ukkonen. Kun sitten kolmen jälkeen mentiin takaisin kisapaikalle, paistoi aurinko. Rata oli ihan kiva, ja siitäkin tuloksena vitonen. Nita tuli niin hitaasti muurille, että se ponkaisi siitä harjalta lisää vauhtia. Lisäksi tältäkin radalta roimasti yliaikaa, ihanneaika 47s ja meidän suoritus 64,43s.... Tuloksena kaunis 22,43 :D

Startattiin tänään vain D-radalla ja jätettiin hyppyrata kokonaan suorittamatta. En halunnut kiusata koiraa enää yhtään, kun selvästikään tekeminen ei ollut sille mielekästä. D-rata oli kuitenkin ihan kiva, ja saatiinkin siitä puhdas nollarata! Yliaikaa kertyi kuitenkin 11,97s. Roikuttiin tuolla tuloksella kuitenkin pitkään ykkösenä, sillä rata oli sen verran tarkkuutta vaativa että monet hyllyttivät. Tipahdettiin kuitenkin lopuksi viidenneksi (Koirakoita oli makseissa 31 kpl.). Harmi ettei sitä LUVAa tälläkertaa irronnut, mutta oon kuitenkin tyytyväinen etten minä mokaillut ohjauksissa! Olihan tuota tietysti helppo ohjata kun ei ollut vauhtia, pysyin itse mukana. Mutta inhottavaa silti, että koira oli niin innoton.

Pistin laamailut aluksi matkustamisen ja stressin piikkiin. Tänään kuitenkin tajusin että sillä taitaa olla selässä taas jumi, joten täytyy heti huomenna soittaa osteopaatille. Ennen osteopaatin hoitoa ei edes vilkaista agilityesteitä!

Käytiin ennen kotiinlähtöä kivalla hiekkamontulla uimassa kavereiden kanssa ja Nitakin sai juoksennella vapaana. :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket
pärsk.


Photobucket

Photobucket
Kiitos Petrille tästä mahtavasti tarkennetusta kuvasta ;)


nitapetrimin
Herkkä hetki puistossa. :D

2 kommenttia:

  1. Mikä Mistyn tilanne tällä hetkellä? Mitä kontrollikäynnillä sanottiin?

    VastaaPoista
  2. ELL soitti mulle perjantaina ja kysyi koiran vointia. Kerroin että Misty on ollut hieman pirteämpi ja syönyt hyvin. Siirrettiin kontrollikäynti maanantaiksi, eli täksi päiväksi. Aika on vasta kahdelta ja silloin saa tietää lisää. Jos neste ei ole poistunut kohdusta, kokeillaan hormonihoitoa, sellainen pistos laitetaan niskaan peräkkäisinä päivinä. Siksi se kontrollikin siirrettiin maanantaiksi, että se hormonihoito voidaan aloittaa. :) Kirjottelen tästä postauksen, kunhan saan kuulla ell uutiset!

    VastaaPoista