13.7.2012

Laamailua Maalahdessa

Viime lauantaina käytiin kisaamassa Maalahdessa oman seuran kisoissa. Jo aamulla kahdeksan aikaan lämpömittari oli reilusti plussan puolella, ja kun päästiin kisapaikalle ennen kymmentä, oli ulkona varmaan +25 lämmintä. Halli onneksi on melko viileä, sillä se pysyy kesät talvet +15 asteessa.

Nita oli ollut aikaisemmin sillä  viikolla keskiviikosta perjantaihin isän ja Maxin kanssa mökillä, ja siellä neiti oli juossut vapaana pitkin rannikkoa lähes 24/7.. Arvatkaa vaan miten väsynyt se oli perjantaina? Lauantainakaan en meinannut saada sitä ylös sängystä kun piti lähteä kisaamaan.

Meidän meno kisoissa oli helteestä ja mökkeilystä johtuen ihan totaalista laamailua. Radoilla tuomarina oli Sari Mikkilä (jolta meillä onkin jo yksi LUVA!). Radat olivat kivoja eikä erityisen vaikeita. A-radalla ihanneaika oli 44s ja meidän suoritus kesti 58,53s... Lisäksi Nita kielsi putken josta vitonen. Tällä epämääräisellä tuloksella 11 koirakosta sijoituttiin neljänneksi. Rata oli muuten ihan kiva, neiti haki hienosti kepeille, muttei irronnut yhtään. Ja sain vetää sitä perässäni, vaikka miten tsemppasin.

B-rata oli hyppyrata, jolle ei lähdetty kovin luottavaisin mielin edellisen radan laamailun vuoksi. Tältäkin radalta virheeksi 5 + 6,94s yliaikaa. (Ihanneaika 42s.) Tämä vitonen tuli riman pudottamisesta, kun sain sitä alussa vähän tsempattua. Nita spurttasi ja rima kolahti, sen jälkeen siitä tuli taas maailman hitain koira.. Huoh.

Tänään ajellaan illalla Kokkolaan, jossa meillä on viikonlopun aikana luvassa 4 starttia. Irtoisikohan sieltä menolipu kakkosiin? ;)

Kuvitukseksi saatte kauniin puhelimella otetun instagramkuvan hupparin selkämyksestä. Kyllä nyt kelpaa edustaa kisoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti