15.1.2014

Ensimmäiset agilitytreenit lagulla

Saatiin tosiaan Nitan kanssa treenipaikka LAGUlta, ja näin ollen ainakin maaliskuuhun asti treenataan vähintään kerran viikossa!

 photo nukkunitapieni_zps61e6e9d4.jpg

Maanantaina oli meidän ekat harjoitukset hurtta-hallilla. Nita oli ihan liekeissä! Taisi olla joulua ennen pidetyistä motivaatiotreeneistä jotain hyötyä. Koira sinkoili minne sattuu, ja haki esteet heti itse jos en ehtinyt ohjata. Kontakteilla se ei edes yrittänyt pysähtyä.. Parempi kai se, kun hidastelu siellä päällä.

 photo treenit121_zps3b5299ff.jpg
Rata on muistaakseni alunperin Sari Mikkilän tekemä

Keppikulmat oli "vaikeat" mutta jostain syystä tehtiin ne ihan leikiten? Nita ampaisi aina oikeaan väliin ja veti kepit hienosti alusta loppuun. Itsenäisyyspäiväkisoissa se ei muka osannut keppejä ollenkaan....

Kun meidän vuoro oli radalla ohi, käytiin tyhjänä olleella viereisellä radalla vähän naksuttelemassa kontakteja kun virtaakin riitti. Hyvin alkoi muistua mieleen.

Eilen Nita pääsi myös käymään eläinlääkärissä, kun se alkoi räpytellä silmäänsä eikä oikein pitänyt sitä auki. Ilmeisesti oksa/havu tms. oli raapaissut ihan pienen pisteen silmään, jonka vuoksi koira sitä varoi. Saatiin antibioottitipat viikoksi.

 photo nitasilmaumlpieni_zpsb48e93be.jpg

Pakkasta täällä on ollut jopa reilu -20 astetta, mutta ollaan silti käyty aamuisin n. tunnin lenkillä ennen mun koulun alkua. Saatiin tiistaina myös Taija ja setterit Rolle & Soolo mukaan lenkille. Koirat saivat kirmata vapaasti pellolla, ja Nita oli unohtanut korvat kotiin.. huoh!

 photo rolleeecopy_zps111d4a6a.jpg
Rolle photo nitacopy_zps893f730d.jpg

1 kommentti:

  1. Moikka! Mä huomasin vasta nyt tuon sinun kommentin tuohon yksinoloon. Onko teillä homma alkanut sujumaan? Mä voin laittaa vinkkejä mitkä auttoi Elsalla jos tarvit jotain vinkkejä.:) Tosi kurja homma kyllä, mua ainakin itseeni ahdisti tilanne, tyyliin odotin joka päivä päivä jotain häätökirjettä. Onneksi meillä molemmilla näyttää olevan aika reilut naapurit, jotka kertoo jos koira pitää meteliä eikä ole heti tekemässä sen virallisempaa valitusta.:)

    VastaaPoista