26.10.2014

Seinäjoki KR

Tänään pyörähdettiin Seinäjoen kaikkien rotujen näyttelyssä debytoimassa Tuulin kanssa. Myös Nita pyörähti pitkästä aikaa kehässä!

Molemmat koirat esiintyivät todella nätisti. Jännitin vähän Tuulin kanssa kehään menoa, kun ollaan harjoiteltu ehkä kaksi kertaa. Onneksi äiti on treenannut näyttelyjuttuja ja käynyt näyttelykoulutuksessa pennun kanssa. Tuuli jaksoi hienosti keskittyä kehässä pyörimiseen, antoi tuomarin tutkia itsensä ja malttoi seistä paikallaan.

Tässä käännöspalvelun suomennos arvostelusta, tuomarina toimi nimittäin ruotsalainen Charlotte Jacobsson:

"Lupaava narttupentu. Femiininen pää. Voisi olla enemmän alaleukaa. Hyvä kaula ja etuosa. Tarvitsee lisää tilavuutta ja pituutta rintakehään. Vahva selkä. Hyvin kulmautunut takaa. Liikkuu hyvin kauttaaltaan. Erinomainen turkki ja väri. Onnea näyttelyuralle!" PEK-1 KP ROP-pentu.

Nitan suhteen minulla ei ollut juurikaan odotuksia, kun "oikeat" kilpakumppanit olivat kaikki näyttelylinjan edustajia. Tuomari kuitenkin tykästyi Nitaan ja palkitsi koiran erinomaisella. Avoimessa luokassa kilpaili siis neidin lisäksi kaksi muuta narttua, jotka saivat erinomaisen lisäksi myös SA.

"Erittäin hyvät mittasuhteet. Femiininen pää. Alaleuka voisi olla aavistuksen vahvempi. Hyvä kaula. Hieman suora edestä. Erittäin hyvä rintakehä. Ylälinja voisi olla suorempi. Hieman pyöreähkö lanne. Hyvin kulmautunut takaosa. Liikkuu kauttaaltaab hyvin. Hyvä turkki ja väri. Oikein mielliyttävä luonne." AVO-ERI/3
Nitan kanssa otettiin vähän rennommin omaa vuoroa odotellessa :D
Näyttelypäivä oli hauska, ja Tuulista on pakko olla ylpeä! Ulkona se oli rai-vos-tut-ta-va kun poukkoili joka suuntaan eikä mielestään ollut koskaan ennen kävellyt hihnassa. Sisätiloissa se kuitenkin rauhoittui, ja kulki häntä heiluen eteenpäin. Sitä ei pelottanut yhtään, vaikka oli ensimmäistä kertaa isossa hallissa joka vilisee outoja koiria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti