4.10.2014

Syksy

Olin miettinyt viikolla lähteväni käymään vanhempien luona, ja kun sain kuulla perjantaina että Max on vähän heikossa kunnossa ei tarvinnut enää kauaa miettiä. Pappakoiralla epäilynä siis keuhkoputkentulehdus ja lisäksi kuumetta. Onneksi antibiootit sekä kipulääkkeet toivat koiraan vähän eloa. Onhan rassukka vieläkin ihan väsynyt ja nuhjuinen. Toivottavasti kunto lähtee nyt kohoamaan!

Ulkona yritin nopeasti näpsiä pari kuvaa Maxista kun se käväisi tarpeillaan. Kauaa ei koira ulkona viihtynytkään ja painui takaisin sisälle nukkumaan.

 photo maxmaxflarepieni_zps541f7d85.jpg
Max
Nita ja Romina viettivät viikon lapissa, jossa Romppu osallistui myös tunturikokeeseen. Tulosta ei kuitenkaan herunut, paitsi Sänkipellon Rasputinille joka samaisessa kokeessa kilpaili. Onnittelut hienosta NUO2-tuloksesta!

Nita oli onnistunut keräämään vähän liikaa lihaa luiden ympärille, mutta palasi lapinreissulta hoikkana takaisin. En ollut kiinnittänyt edes huomiota asiaan, mutta kyllä eron huomasi heti.

 photo nitasyksypieni740_zps0793fe58.jpg
Nita

 photo tytoumltcopyright_zps5ab86e51.jpg
Tytöt: Tuuli, Romppu, Nita & Moona
Syksy on niin kivaa aikaa valokuvaukselle, kun luonto tarjoaa upeaa väriloistoa. Olen täysin kesä- ja kevätihminen, mutta ei syksystä voi kuitenkaan valittaa. Mitkä on teidän lempparivuodenajat? Kertyykö kameraan hurjat määrät kuvia syksyisin?

4 kommenttia:

 1. Hui kun Tuuli näyttää isolta tossa yhteiskuvassa!

  Mun lempivuodenaika on ehkä talvi, tosin tuntuu kyllä että se vaihtuu aina vähän väliä, talvi kuitenkin suurimmaksi osaksi :D Ja kuvia ei kyllä tuu syksyllä erityisen paljoa, varsinkin tämä syksy on ollut kovin kuvaton verrattuna vaikka kevääseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulista ei mikään pieni narttu kyllä jää :D Ihan hyvä vaan, ja onhan se jo 6kk ikäinenkin. Toki siinä on hurjasti pennun pyöreyttä, ja Romppu on toooodella kapea vertailukohde :D

   Poista
 2. Syksy ehottomasti!! Kirpakat pakkaset että kaikki näyttäis olevan jonkun kimalteen alla ;) Kuvaisin kyllä, mutta kun ei ikävä kyllä löydy siihen lystiin niin paljoo aikaa :(

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! Mä en ole nyt syksyllä ehtinyt paljoa kuvailemaan, kun töiden jälkeen on jo aika hämärää.:/ Ehkä viikonloppuna saisin tallennettua tätä väriloistetta edes pariin kuvaan.:)

  VastaaPoista