14.3.2015

Kani videollaOlen kuvaillut muutaman viikon ajan kanista pieniä videopätkiä, jotka yhdistin yhdeksi videoksi. Siitä näette vähän Donnan touhuja paremmin kuin kuvissa. Pupu on erittäin seurallinen sekä perso ruualle. Esimerkiksi uudet ihmiset saattaa aluksi jännittää, mutta kun tarjolla on porkkanaa ystävystyy kani nopeasti.

Donna myös tykkää lötkötellä meidän olohuoneen pörrömatolla aina päivisin, ja olenkin miettinyt että haluaisiko kani häkkiinkin jonkun pehmeän pedin..

 photo loumltkoumlttelijaumlpieni_zpscnzpy3t0.jpg

Ostin Donnalle Biltemasta kissojen leikkitunnelin, joka on ollut meillä kovassa käytössä. Se tykkää juoksennella putken läpi ja välillä jää makoilemaan sisäänkin :)

 photo tunnelipieni_zpsp2zgvkoy.jpg

 photo tunneli2pieni_zpsrnubqx5p.jpg
Kukkuu!
Biltemasta lähdin alunperin hakemaan tätä kompostikehikkoa, jolla saadaan olohuone kaniturvalliseksi kun se jää yksin. Mun kuulokkeiden johto ehtikin jo napsahtaa poikki, kun Donna oli käynyt vähän tutkimassa työpöydän ympäristöä..

 photo 11040127_10200452858719693_176162017_n_zpsujz403sq.jpg

Kaikki jatkojohdot on kyllä laatikoissa ja johdot suojattu muovisella kierrekaapelilla, mutta koska olohuoneessa on kaksi tietokonetta on johtojakin hurja määrä. Molempien työpöydän alta löytyy siis kutakuinkin tämän näköinen systeemi:

 photo kaniturva_zps1wlx7xcn.jpg

Nyt on mukavampi fiilis jättää kani yksin kotiin, kun ei tarvitse teljetä häkkiin muttei myöskään pelätä kodin tai otuksen puolesta!

2 kommenttia:

  1. Ihana Donna! hyvin näyttää sopeutuneen uuteen kotiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen melkein yllättynyt, miten hyvin neiti on sopeutunut :)

      Poista