1.3.2015

Pitkät korvat, neljä tassua ja töpöhäntä

Viikko sitten sunnuntaina hain kasvattajalta kotiin tälläisen syötävän söpön otuksen. Roduksi valitsimme kääpiöluppakorvan, sillä sen kerrotaan olevan utelias, seurallinen ja helppo käsitellä. Ja sitä se todella on ollutkin. En olisi ikinä kuvitellut, miten paljon voisin ihastua kaneihin lemmikkinä. Vaikka olen aina ollut todella eläinrakas, on koirat silti olleet ihan ykkösiä enkä ole juurikaan innostunut muista lemmikkieläimistä. (Patsi ohimenevästi :D)

 photo donna2pieni_zpsu57qc3xy.jpg

Viralliselta nimeltään hän on Vihervaaran Hermiina ja kutsumanimeksi valikoitui Donna.

 photo toumlpoumlpieni_zps7mwvpc1s.jpg

Pikkuhiljaa kani on sopeutunut uuteen elämäänsä, sillä kasvattajan luona se asui viileässä kanilassa monen muun kanin kanssa. Nyt se saa riehua suuressa olohuoneessa ja nauttia kaikesta huomiosta. Tänään täällä vedettiin ihan hulluja loikkia, kun hain kellarista maton olohuoneen lattialle. Muovimatto ei okein pidä Donnan tassujen alla, joten se on kuljeskellut täällä todella varovaisesti. Riemulla ei ollut rajaa, kun tassujen alla olikin pitoa :D

 photo donskulipieni_zpsbb0ixvqt.jpg

Minusta on kuoriutunut melkein aamuvirkku, kun on pieni eläin vaatimassa aamuruokaansa. Se odottaa häkin oven takana, ja alkaa pyöriä innoissaan ympäri häkkiä kun laitan ruokaa kuppiin.

 photo hassuttelia2pieni_zpsyxyvneut.jpg

Saa nähdä, miten vilkas otus Donnasta vielä kuoriutuu :D Toistaiseksi se on ollut hyvin kiltti, ja tyytynyt lähinnä rallitteluun. Kaikki johdot ainakin pitäisi olla suojattuna kanin kestäviksi..

 photo donnapieni_zps2dsfqhzd.jpg

2 kommenttia: