25.5.2016

Match Show 22.5.2016

palkintokuva

Sunnuntaina vietettiin tyttöjen kanssa ihanan aurinkoista päivää mätsärissä. Paikalle oli saapunut paljon muitakin, mutta ei se odottelukaan haitannut kun oli niin mukavan lämmintä.

Molemmat koirat käyttäytyivät ihan superhienosti tapahtumapaikalla. Ilmoitin Nitan veteraaneihin ja Hertan pentuihin. Ensin oli Nitan vuoro, ja veteraneja taisi olla paikalla kymmenkunta. Nita esiintyi yhtä varmasti kuin aina, sen kanssa on niin mukavaa mennä kehään! Häntä heilui ja mummokoira oli ihan liekeissä. Tällä esiintymisellä irtosi veteraaniluokan 4. sija!

Herttakin esiintyi parikehässä upeasti. Seisoi kauniisti paikallaan ja ravasi neljällä tassulla. Se ei edes harkinnut vasten hyppimistä! Saatiin punainen nauha, ja olin aika varma ettei sijoitusta enää heruisi kun paikalla oli niin paljon hienoja pentuja. Vaan tuomari valitsi meidät jatkoon neljän parhaan joukkoon, vaikka Hertta alkoi olla jo vähän levotonkin. Sijoituttiin lopulta kolmanneksi, ja olin kyllä niin ylpeä Hertasta. :)

Kiva kun saa välillä jotain palkintojakin, mutta iloisempi olin siitä miten hyvin noi neidit käyttäytyi. Ennen kahden koiran kanssa liikkuminen tapahtumissa on saanut hihnanpään hermot kireälle. :D

2 kommenttia:

  1. Häh, missähän kuplassa miä oon elänyt, onko irkkus isompi kuin enkku..!? Vai onko Hertta vaan jotenkin ylpeämmin kuvassa ja näyttää siksi isommalle? :D Aina ajatellut, että irkku, enkku ja punavalk. on samankokoisia ja ainoastaan gordoni on sitten jo reilusti isompi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hertta on rutkasti suurempi kuin Nita. :D Nitan säkäkorkeus on n. 56cm ja Hertalla ainakin 62cm. Nita jää englanninsetterin rotumääritelmästä todella monta senttiä liian pieneksi, koska se on käyttölinjainen. Hertta taas on näyttelylinjainen, ja se on rungoltaankin ihan eri tyyppinen kuin Nita :)

      Poista