20.5.2016

Puhelinkuvia ja sekalaisia kuulumisia

hassu

Kaverit aina jaksaa ihmetellä, että miten se Suski herää viikonloppuisinkin jo kahdeksalta aamulla. Herttainen osaa olla hyvin vaativa ruoka-aikojensa suhteen, joten minulle ei jää vaihtoehtoja :D Tarpeille ei ole kiire, mutta se aamiainen! Hertta aloitti viimeviikolla ensimmäisen juoksunsa, ja on ollut hyyyvin hellyydenkipeä. Nitaa jopa hieman ahdistaa, kun punanuttu tunkee itsensä ihan kiinni toiseen. Yleensä oikeastaan päälle. Myös leluja kannetaan petiin ja niiden kanssa nukutaan. Hertta on muutenkin kova tyttö kantamaan kaikenlaista tavaraa, ja yleensä yksi esine ei riitä. Tässä viimeisessä kuvassa Hertalla on kolme luuta suussa :)

kesäsäät

Ollaan saatu nauttia ihan hulluista kesäkeleistä, ja Hertta on päässyt kunnolla kosketuksiin veden kanssa. Se on lätrännyt koko kevään ajan kaikissa mahdollisissa kuraojissa, mutta järveenkin se meni mieluusti. Ihan ei vielä ui, mutta riehuu vedessä kyllä niin paljon että on päälakea myöden läpimärkä :D En malta odottaa vesien lämpenemistä, että pääsen itsekin kahlailemaan ja opettamaan Herttaa uimaan kunnolla!

vappu
Koirat olivat Vapunvietossa mun vanhempieni luona, ja palasivat kotiin sunnuntaina hyvin väsyneinä. Omistajakin oli hyvin väsynyt, joten oli kiva saada väsyneet koirat kotiin. Lenkeillä on ollut kyllä niitä kesäsäitä, mutta ollaan myös kärsitty sateista. Onneksi kuralammikot ei Herttaa hidasta. Nitaa kylläkin :D

Me ollaan tosiaan elelty treenien suhteen hiljaiseloa, kun Hertalla on juoksu menossa. Nitan kanssa ollaan käyty viikottaisissa rally-tokotreeneissä, ja valmsitaudutaan hyvää vauhtia avoimeen luokkaan. Näyttelyiden saralla näyttää hiljaiselta, mutta ainakin mätsäreitä on tiedossa ihan hurja määrä.

2 kommenttia:

  1. Voi, on kyllä onni kun molemmat koirat on meillä ollu aamu-unisia omistajiensa tavoin. :D Dali kyllä yleensä tulee viimeistään siinä kympiltä herättämään, jos kukaan ei oo aamulla käyttäny pissillä. Mut sit jos pääsee aamupissille niin sen jälkeen voi jatkaa nukkumista. :D

    VastaaPoista
  2. Jeee, mun kommentti tuli pitkästä aikaa läpi! \o/

    VastaaPoista