12.12.2016

Messari 2016

Untitled
JV-16 Glow's Affairs O'The Heart

Viikonloppu oli ihan huikea. Hertta nappasi sunnuntaina itselleen ensimmäisen tittelinsä, Juniorivoittaja 2016!!! Myös Lauantaina saatiin oikein hieno arvostelu, ja ensimmäinen SA.

Arvostelut:

Helsinki Winner JUN-ERI JUK2 SA. Tuomarina Rachel Shaw-Rainey, Irlanti.
"Sweet young bitch, lovely type, racy & elegant. Good head, good body proportions. Super little mover, very promising for future" 

Helsinki Voittaja JUN-ERI JUK1 SA JV-16. Tuomarina Zlatko Jojkic, Serbia.
"Excellent developed female for the age. In full growing process. Very noble and strong head. Correct topline. Chest deep enouhg. Good angulation and movement. Excellent behavior"

editoitu

Molemmille päiville oli ilmoitettu neljä juniorinarttua ja PN-kehissä taso oli korkea. Olin niin ylpeä Hertan käytöksestä, se ei stressannut tilannetta yhtään ja oli rento itsensä. Lauantaina itse jännitin niin paljon että tärisin kehässä kuin haavanlehti, mutta koira esiintyi tottuneesti. Sunnuntaina astelin kehään tosi itsevarmasti, ja koko ajan pysyi tosi hyvä fiilis yllä. Luotin Hertan käytökseen sataprosenttisesti, ja kaikki sujui niin hyvin.

Olen edelleen ihan poikki viikonlopun koettelemuksista ja kaikesta jännittämisestä. Huh! Nyt Hertta pitää vähän aikaa taukoa näyttelyistä ja kasvattelee turkkiaan. Keväällä ja kesällä varmaan käydään lähiryhmänäyttelyissä pyörähtämässä :)

1 kommentti: