22.7.2010

leikkejä ja pennun elämää (3.6.2010)

Viimepäivien hauskinta ajanvietettä on tuntunut olevan kiinteän ruuan syöminen, varsinkin koko keholla .. Pentuja ruokkiessa kaksi ihmistäkin on liian vähän, aina joku lykkää tassut lautaselle. Tai niinkuin tänään, lemon belton uros otti vauhtia ja juoksi lautasen yli, tai kun joku tricoloureista innostui asettamaan kummatkin etutassut ruokamössöön ja liukastui, siinä oli koko pienen koiran etupää ihan viilissä :D Harmi että se puuha on niin sottaista ja vaatii vähän kiinnipitelyäkin, kun ei se motoriikka ihan täysin pelaa, ei ole kameraan tullut otettua näistä ruokailuhetkistä kuvia.



Toinen kiva juttu on ollut uudet lelut. Ei niillä ihan täysin toki osata leikkiä, mutta parina päivänä on tehty paljon tuttavuutta possuun, jonka Fouga pennuilleen toi viimekäynnillä. Vihreästä pallostakin on tykätty, ja solmulelussa taisi olla paljon uusia hajuja kun sitä piti ihan joukolla ihmetellä. Suurimmaksi osaksi ne kuitenkin leikkivät keskenään, taisi olla tricolour uros tänään vähän huonolla tuulella kun niin kovasti yritti ärhännellä..
Ihmisetkin kiinnostavat paljon, ja päitä nousee heti kun huoneeseen astuu. Ja kun menee laatikkoon istumaan, saa varmasti kimppuunsa yhdeksän erittäin inhottavaa, rumaa ja vaarallista englanninsetterin alkua. :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti