22.7.2010

Mätsärissä (1.6.2010)

Eilen sitten käytiin siellä Ilmajoen match showssa. Mukaan otin Mistyn ja Nitan. Mistyn ilmoitin veteraaneihin. Olihan siellä miestuomarikin, ja sellasta treeniä me kaivattiinkin. Neiti suhtautu toooosi nätisti, varmaan silmääkään ei räpäyttänyt kun Palava -yhtyeen solisti katto hampaat, tutki ja rapsutteli. Hienosti jaksoi myös seisoa paikallaan. Juokseminen ei ihan sujunut niinkuin piti, peitsasi ja näytti erittäin apaattiselta. Voi olla että jää erkkari Mistyn osalta väliin, kun ei se tuosta selvästikään yhtään pidä.

Punaisten kehässä jatkoon taidettiin valita 8 koirakkoa, ja ylläriksi mekin oltiin siinä joukossa. Nita ei tosin siinä vaiheessa enää jaksanut oikein keskittyä. Sitä myös häiritsi erittäin suuri määrä koiria, jotka juoksivat samaan aikaan. Vilkuili kaiken aikaa takana juoksevaa koiraa, joka tosin yritti nuuhkia neidin takapuolta. No, neljän parhaan joukkoon ei sitten enää mahduttu, eikä sijoitusta tullut.



Olin kyllä niin tyytyväinen Nitan suoritukseen, ei olisi muutama viikko sitten uskonut että _Nita_ jaksaa seisoa paikallaan ja vieläpä noin kauan :) Ehkä me siis Tuurin Miljoonakoiraan mennä ihan luottavaisin mielin, vielä muutamat näyttelytreenit tuossa pihassa pitänee ottaa.

Kaikki merkinnän kuvat (c) Taija Linna !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti